Antena Căutare

UPDATE! PRIMELE IMAGINI: Silviu Lung a fost implicat într-un grav accident rutier

Accidentul a avut loc în apropiere de Craiova şi, potrivit ultimelor informaţii, starea fostului mare portar ar fi una gravă

Accidentul a avut loc în apropiere de Craiova şi, potrivit ultimelor informaţii, fostul mare portar se află în stare gravă!

Silviu Lung a fost transportat de urgenţă la spital, după ce automobilul pe care îl conducea s-a ciocnit frontal cu un altul! În urma impactului, şoferul celeilalte maşini a murit pe loc.

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului şi urmează, din primele cercetări, să stabilească vinovatul şi modul în care a avut loc accidentul. Coliziunea a avut loc în localitatea Radovan, într-o curbă extrem de periculoasă. Martorii spun că maşina condusă de Silviu Lung a părăsit brusc banda de mers şi a intrat pe contrasens.

"S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu se ştiu exact cauzele producerii accidentului, dar se pare că una dintre maşini a intrat pe alt sens de mers. În urma impactului, o persoană a decedat şi alte trei sunt la spital pentru a primi îngrijiri medicale", a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele informaţii, Silviu Lung este conştient şi a putut dialoga cu medicii. Conform RomâniaTv, actualul antrenor cu portarii al CSU Craiova are o rană la cap, care nu prezintă semne de îngrijorare.

Potrivit gds.ro, poliţiştii de la Rutieră au declarat că, după primele cercetări s-a stabilit că autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a pătruns pe contrasens şi a lovit Renaultul condus regulamentar din sens invers de Constantin Niţu, de 41 de ani, din comuna doljeană Moţăţei. Siliviu Lung nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan!

CARIERA DE JUCĂTOR:

Silviu Lung s-a născut pe 9 septembrie 1956 şi a fot legitimat pentru prima dată la Victoria Carei, la vârsta de 15 ani. A debutat în Liga I la 18 ani pentru Universitatea Craiova, club cu care a cucerit două titluri de campion (1979-1980 şi 1980-1981) şi patru Cupe (1977, 1978, 1981, 1983).

S-a transferat la Steaua, formaţie cu care a jucat finala Cupei Campionilor Europeni în 1989, pierdută în faţa lui AC Milan cu 4-0.

În străinătate a evoluat în Spania, la Logrones, în timp ce cariera de fotbalist profesionist şi-a încheiat-o în 1994, la 38 de ani.

foto: gds.ro

Gică Popescu îi dă mână liberă lui Iordănescu la Naţională... Să vezi şi să nu crezi! Miss Enduro 2013 este româncă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x