Antena Căutare

Un boxer a revolutionat lumea boxului cu o declaratie: "Sunt gay si sunt mandru de asta!''

Un boxer din Puerto Rico este primul reprezentant al acestui sport care a recunoscut ca este homosexual, chiar daca asta intra in contradictie cu imaginea de ''duri'' asociata acestor luptatori.

Un boxer a revolutionat lumea boxului cu o declaratie: "Sunt gay si sunt mandru de asta!''
| gsp.ro

Orlando Cruz a luptat in ring, dar si cu prejudecatile, iar acum s-a decis sa recunoasca cel mai mare secret al sau. Cruz are o cariera impresionanta, este pe locul patru in categoria WBO, are 18 victorii, doua infrangeri si un singur meci terminat la egaliate. Mai mult, si-a reprezentat tara natala la Olimpiada din 2000. Dar ascundea un mare secet care ii apasa sufletul.

"Am decis sa devin liber. Imi pot spune 'marcinon' (Gay), mie nu imi mai pasa. Nu imi mai pot face rau. Ma simt atat de fericit. M-am descurcat bine in box. Am pierdut doar doua meciuri din 21. Am trait mereu cu un sentinemnt urat in suflet. Am vrut sa recunosc ca sa ma impac cu mine", a declarat boxerul intr-un interviu acordt ziarului The Guardian.

Mario Balotelli a fost premiat pentru extravaganta! Atacantul a primit "Tapirul de Aur"... Ajutorul suporterilor romani de pe Arena Nationala nu a ajuns unde trebuia! Infernul le-a dat aripi olandezilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x