Antena Căutare

Un fost fotbalist din Premiere League povesteste cum a vrut sa se sinucida

Dean Windass, fostul varf al lui Hull City si Middelsbrough, a acceptat sa vorbeasca desspre depresia ce l-a dus pe marginea prapastiei in urma cu doua luni.

Pe cat de competitivi sunt pe teren sau in arene, pe atat de fragili emotionali pot fi sportivii. Depresia, o tulburare cu frecventa din ce in ce mai mare in randul populatiei, l-a facut pe un fost atacant din Premiere League sa incerce sa-si puna capat zilelor in doua ocazii. De fiecare data a fost salvat de prietena lui.

Este vorba de Dean Windass, fostul atacant al celor de la Hull City si Middelsbrough, cel care a acceptat sa vorbeasca despre gandurile sale suicidale.

"Moartea mi se parea chiar o solutie din moment ce o lume in care n-as mai fi existat le-ar fi usurat viata celor apropiati. Totul a inceput in momentul mortii tatalui meu, cu care nu m-am certat niciodata.

M-am apucat de bautura si starea mea psihica s-a deteriorat constant. Ajunsesem sa imi doresc sa nu ma mai trezesc dimineata, simteam ca nu mai am pentru ce trai.

Intr-o sambata seara am inghitit toate pastilele pe care am pus mana. Nici nu stiu cate am luat sau ce erau. Nu am reusit sa ma omor, m-a salvat Andrea (sotia) cu un prieten. Mi-a fost foarte rau dar depresia nu mi-a trecut. Am varsat atatea lacrimi ca nu cred sa mai fi ramas vreuna.

La doua zile dupa eveniment m-am imbatat si am vrut sa ma spanzur. Daca Andreea nu m-ar fi oprit, acum nu as mai fi acordat acest interviu" a spus Windass pentru un ziar din insula.

Foto: bbc.co.uk

Coman, amendat pentru iesirea de la Chiajna... Romania Under 19, campioana in Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x