Antena Căutare

UPDATE! Suporterul care l-a atacat pe Galamaz a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Dragos Enache, suporterul care a intrat duminica seara pe teren si l-a lovit pe fundasul stelist George Galamaz, a fost arestat pentru 29 de zile. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti au decis retinerea fanului echipei ploiestene dupa incidentele grave de la meciul Petrolul - Steaua.

UPDATE 3! Atacatorul de la meciul Petrolul - Steaua a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Analizele au aratat ca Dragos Enache a consumat droguri de mare risc inaintea atacului.


UPDATE 2!


''Din datele cauzei a rezultat ca in timpul desfasurarii partidei de fotbal, Petru Dragos Enache, aflat in tribune, a patruns pe terenul de joc si a aplicat o puternica lovitura, cu un obiect contondent, fotbalistului echipei Steaua, George Galamaz. Urmare agresiunii, fotbalistul a fost, initial, transportat la Spitalul Judetean Ploiesti, apoi la o unitate spitaliceasca din Bucuresti, unde, in functie de evolutia starii medicale a acestuia, se va stabili incadrarea juridica a acestei fapte'', se arata in comunicatul Parchetului General.




UPDATE!
Galamaz sta 45 de zile departe de gazon. Martinovic si Stanca ar putea scapa de suspendare

"George Galamaz are fractura la osul fetei si trebuie sa stea departe de teren 45 de zile pentru a se proteja"

"Nu se poate pune in discutie suspendarea lui Martinovic si Stanca in momentul in care iti aperi colegi. A vazut toata tara ca individul respectiv nu avea de gand sa stea linistit. Ce puteau sa faca jucatorii, sa stea sa incaseze pumni?"

Seful LPF, Dumitru Dragomir, nu este insa de acord. "Conform regulamentului, da, pot primi suspendari. Pai, ce, iti faci dreptate singur?! Martinovic l-a lovit p-ala cu piciorul cand era jos", a explicat Dragomir.






Dupa ce a fost retinut de jandarmi, Enache a fost condus la Spitalul Judetean Ploiesti, unde i s-au recoltat probe de singe. Rezultatele preliminare au aratat ca huliganul consumase droguri inainte de a intra pe stadion, cel mai probabil amfetamine.

Testele ar putea fi repetate la Institutul de Medicina Legala pentru confirmarea rezultatelor preliminare. Enache a mai declarat medicilor ca a consumat mai multe doze de bere, informeaza observatorulph.ro.



Suporterul face parte din una dintre cele mai dure factiuni ale galeriei din Ploiesti care se numeste chiar "Drogatii".

Minutul 43 al partidei de la Ploiesti va ramine in istoria absurda a fotbalului romanesc. Era 1-0 pentru Steaua, dupa golul lui Bicfalvi (35). Tanase a fost faultat in careu, Mihai Costea se pregatea sa execute penaltyul corect acordat, cind un ultras prahovean, Enache Stefan Dragos, a tisnit din tribuna spre teren. A alergat nestingherit 40 de metri, fara sa fie oprit de nici un reprezentant al fortelor de ordine!, si l-a lovit cu pumnul in plina figura pe George Galamaz. Fanul avea pe mina un box metalic, care i-a provocat un traumatism cranian stelistului. Nu o fractura, cum s-a spus initial, dar un traumatism puternic.

Blocat de stelisti, agresorul a fost ridicat apoi de bodyguarzi. Costea a marcat pentru 0-2 din penalty, iar in secundele urmatoare o petarda a fost aruncata spre Tatarusanu, care s-a prabusit pe gazon. Meciul a fost suspendat.


Planuiau sa faca prapad

Sursele GSP sustin ca totul a fost premeditat inca de mai bine de un an! Enache Stefan Dragos face parte dintr-o factiune dura a galeriei Petrolului, numita "Drogatii", iar acest grup l-a sustinut pe Valeriu Rachita sa devina antrenorul "lupilor"! "Inca de atunci, de cind a fost instalat Vivi, i-au spus: «Dupa ce promovam, la primul meci de acasa cu Steaua o sa facem prapad, avem boala mare de tot pe stelisti!»".

Robert Dumitru i-a eliminat pe Martinovici si pe Stanca pentru ca l-au lovit pe agresorul lui Galamaz, dar regulamentul e de partea stelistilor.



FOTO & VIDEO! Un suporter ploiestean l-a bagat in spital pe Galamaz. Petrolul - Steaua suspendat!


Petrolul - Steaua 0-2 \ Meci suspendat pentru incidente

Foto: Gsp.ro

S-au stabilit grupele pentru Cupa Africii pe Natiuni 2012. Adversari dificili pentru Ghana si Coasta de Fildes... Sumudica demis de la Astra: "Patronul dorea sa imi faca echipa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x