Antena Căutare

US Open: Nadal si Murray ii critica pe organizatori, dupa ce au fost fortati sa joace pe ploaie

Rafael Nadal si Andy Murray si-au facut publica nemultumirea fata de faptul ca au fost fortati sa intre pe teren la Flushing Meadows, desi ploaia care a amanat deja mai multe meciuri de la US Open nu se oprise.


„Este periculos, terenul chiar este alunecos. Jucatorii vor sa fie pe teren mai mult decat oricine altcineva, dar sunt pusi in pericol in aceste conditii", a spus Andy Murray.

Spaniolul Rafa Nadal considera ca sanatatea jucatorilor este cea mai importanta in astfel de situatii.

„Turneele de Grand Slam inseamna multi bani, iar noi facem parte din spectacol. Organizatorii nu se gandesc deloc la noi. Desi continua sa ploua, am fost chemati pe teren. Nu este posibil asa ceva. Inteleg ca fanii isi doresc sa vada tenis, dar sanatatea jucatorilor este cea mai importanta si nu ne simtim deloc protejati. Vrem sa ne simtim bine cand evoluam la un astfel de turneu si nu putem accepta asemenea lucruri", a spus fostul lider mondial.

Nadal si Murray se numara printre cei opt jucatori care se lupta pentru ultimele locuri in sfertuirle de finala de la US Open, faza in care Novak Djokovic si Roger Federer deja s-au calificat.

Actualul numar 1 ATP, Novak Djokovic, a propus si o solutie pentru ca astfel de momente sa fie evitate pe viitor.

„Mereu s-a intamplat la fel in ultimii ani, aici, la New York. Pentru ca se intampla mai des decat ne asteptam, poate ca ar trebui ca organizatorii sa ia in calcul posibilitatea de a se monta un acoperis pe viitor", a declarat jucatorul sarb.

foto: EPA/ Intact Images

Marius Stan: "UEFA a decis inchiderea National Arena". Dumitru Dragomir dezminte... Otelul - CFR Cluj 0-4/ Campioana, umilita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x