Antena Căutare

Victor Piturca promite schimbarea pentru CM 2014: ”Voi aduce si alti tineri”

Victor Piturca s-a declarat dezamagit de prestatia defensivei si anunta ca, in partidele viitoare, va incerca si potentialul altor jucatori vizati sa intre in campania pentru CM 2014.

- Domnule Piturca, am mai ratat o calificare la un turneu final.
- Nu se putea vorbi de calificare in conditiile in care Bosnia a cistigat clar, am aflat rezultatul din Bosnia inaintea partidei, insa mai grav este ca l-au aflat si jucatorii, nu stiu de unde. Este pacat ca am ratat victoria intr-un meci pe care l-am avut la discretie. Mi-as fi dorit mai multe faze ca aceea de la primul gol. Am riscat mult in acest meci, am vrut sa vedem ce putem si in aceste conditii.

- Au fost prea multe greseli in aparare?
- Sint foarte nemultumit de ei, la pauza am avut o discutie aprinsa cu jucatorii, le-am spus ca daca luam goluri in maniera primului, nu avem nici o sansa. Si dupa, a venit alta. Cele doua erori foarte mari ne-au costat cele trei puncte, adversarul ne-a taxat imediat.

- Veti incepe reconstructia pentru viitoarele campanii?
- Deja a inceput, dar nu poate fi o reconstructie totala. Jucatorii tineri care fac pasul spre nationala vor fi integrati linga fotbalistii de valoare, cu experienta. Voi incerca sa folosesc si alti jucatori tineri in viitoarele partide, sa vedem daca pot face fata la "nationala".

- Suporterii au venit in numar mare din nou.
- Da, si pentru asta le multumim! Ne-au incurajat tot meciul, au fost alaturi de noi, ar fi trebuit sa cistigam pentru a-i face fericiti macar putin.

"Sinmartean mi-a spus abia cind l-am schimbat ca i se blocase genunchiul in somn in noaptea dinaintea partidei"
Victor Piturca, selectioner Romania

"Asteptam mult mai mult de la Adrian Cristea, sint multumit insa de prestatia lui Matel, dar si el poate mai mult"
Victor Piturca, selectioner Romania

Preliminarii CE 2012: Anglia, calificata matematic. Grecia castiga „finala” impotriva Croatiei. Vezi toate rezultatele!... Sa ne gandim la preliminariile urmatoare? Avem cota 12 pentru a ne califica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x