Antena Căutare

VIDEO! A inceput Red Bull Romaniacs

In sfarsit, pot sa scriu din Sibiu, inima Transilvaniei. Am plecat vineri dupa-amiaza, deci am avut parte de un drum lung si aglomerat. Pleci ziua si ajungi noaptea, pleci pe soare si ajungi pe ploaie si nu in ultimul rand, zaci in masina la o coada kilometrica (fara nicio exagerare 10 km parcursi in aproape doua ore) pe un drum marcat cu E, adica european. Dar odata ajuns parca toate frustarile s-au evaporat.





Astazi a avut loc prologul evenimentului, unde concurentii s-au "luptat" cu obstacole care mai de care mai grele, pe un traseu special amenajat de organizatori chiar in centrul orasului Sibiu.



In cadrul unui show de zilele mari, gustat din plin se spectatori, iubitori ai sporturilor extreme sau doar curiosi, participantii au dovedit din plin ca sunt pregatiti de ceea ce ii astepta de maine - unul dintre cele mai dificile trasee din lume. Mai ales, ca si vremea va reprezenta un obstacol in plus pentru acesti temerari.

Echipa A1.ro va fi alaturi de Dani si Krisztian peste tot, cu diferenta ca ei vor merge sute de kilometri prin munti, iar noi vom parcurge distantele dintre diferitele puncte de pe traseu la bordul unei Skoda Yeti, pusa la dispozitie de Porsche Bucuresti Vest 1.

Dupa ce l-a invins pe Monfils, Victor Hanescu a fost eliminat de un jucator de pe locul 287 ATP... Soc in tenis: la doar 22 de ani rusoaica Alisa Kleybanova (nr.28 mondial) sufera de cancer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x