Antena Căutare

VIDEO! Becali nu-l ia pe Herea la Steaua ca sa nu-l supere pe Copos

Desi s-a declarat in nenumarate randuri un dusman al Rapidului, Gigi Becali nu vrea sa-l supere pe finantatorul giulestenilor si a spus ca nu vrea sa discute cu Herea pentru venirea sa la Steaua tocmai ca sa nu-l enerveze pe Copos.

La fel de adevarat este ca jucatorul nu se incadreaza in acel plafon de 120.000 de euro pe an stabilit de Becali, jucatorul fiind platit la Rapid cu 160.000 de euro.

Desi s-a speculat ca mijlocasul rapidist va semna cu Steaua cand va intra in ultimele sase luni de contract, Becali spune ca nu poate fi vorba de asa ceva, desi s-a gandit serios sa i-o "plateasca" lui Copos dupa ce l-a luat pe Surdu la Rapid.

"Herea e un fotbalist de calitate, dar nu pot sa-i fac lui Copos asa ceva, sunt baiat bun. Mi l-a propus cineva, pentru ca intra in ultimele luni de contract.

Normal ca-l vreau, si Copos mi-a facut mie la fel cu Surdu. Dar eu nu sunt genul ala de om! Va spun eu de ce nu a semnat inca prelungirea, Copos nu vrea sa-i dea banii pe care ii cere, dar sunt sigur ca se vor intelege", a spus Becali la GSPTV.

Daca nu va ajunge la Steaua, Herea are varianta PAOK, unde Costin Lazar i-a pus o vorba buna pe langa tehnicianul Loti Boloni. Grecii vor sa-l ademeneasca la iarna cu un salariu stagional de 250.000 de euro si sa trateze cu Copos detaliile afacerii, sperand sa obtina o suma minima de transfer intrucat fotbalistul va intra in ultimele 6 luni de contract.



Sursa: gsp

Foto: Hepta

PSG il vrea pe Saha... VIDEO! L'Esperance Tunis a castigat Liga Campionilor Africii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x