Antena Căutare

VIDEO! Dumitru Dragomir, criza de isterie la DNA: "Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat si a i se pune in vedere ca a inceput urmarirea penala impotriva sa.

UPDATE Ora 11:00: Dragomir a iesit extrem de nervos din sediul DNA. Seful LPF s-a rastit la jurnalistii care il asteptau "Ma calcati pe picioare, ce naiba! Lasati-ma sa respir. Voi ce vreti? Corectitudine sau sange? Daca sunt chemat la DNA nu inseamna ca sunt si vinovat. Daca o sa fiu gasit vinovat, o sa suport consecintele, daca nu, o sa le suportati voi, pentru ca ma calcati pe bombeuri".

Mitica Dragomir le-a spus, la un moment dat: "Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!".

Dragomir a acceptat sa raspunda la o singura intrebare, pusa de o ziarista motivul oferit fiind: "pentru ca tu esti draguta".

"Vi s-au adus la cunostinta invinuirile?", a intrebat ziarista.

"Da, domnisoara. Dar nu le stiu, nu am avut timp sa le citesc. O s-o fac in zece zile si apoi o sa dau un raspuns", a zis Dragomir.



UPDATE Ora 10.45: Ancheta procurorilor are la baza actiunea in instanta a lui Adrian Mititelu, care considera ca excluderea Universitatii Craiova din campionat este ilegala. Olteanul sustine ca in urma deciziei de dezafiliere, a avut pagube de 50 de milioane de euro, pierzand gratis lotul de jucatori.

Desi Dragomir nu a semnat actul de excludere, el poate fi considerat instigatorul membrilor Comitetului Executiv, prin urmare risca o pedeapsa mai mare decat acestia din urma.

Infractiunea de care este acuzat presedintele LPF este abuz in serviciu. La sediul DNA, el nu a dorit sa dea nicio declaratie.

Foto: gsp

SERIE A: Nocerino, hattrick pentru AC Milan. Pasi gresiti pentru Lazio, Inter si Roma... Trei jucatori ai Stelei nu mai suporta atmosfera facuta de Gigi. Vezi care sunt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x