Antena Căutare

VIDEO Germania - Serbia 0-1/ Ingropati de Podolski

Germania a pierdut surprinzator cel de-al doilea meci al sau la Cupa Mondiala, 0-1 cu Serbia, iar situatia in Grupa D s-a complicat serios. Singurul gol al partidei a fost marcat de Jovanovic, in minutul 38.

Meciul disputat la Port Elizabeth a inceput sub usoara nota de dominare a nemtilor, care insa n-au pus prea mari probleme la poarta sarbilor.

Soarta meciului a fost stabilita in minutul 37, atunci cand atacantul Miroslav Klose a vazut cel de-al doilea cartonas galben si a fost eliminat. La niciun minut distanta, Krasic a patruns pe dreapta, a centrat in sase metri pentru inaltul Zigic, care a retrimis cu capul pana la Jovanovic si acesta a indeplinit o simpla formalitate.

Desi cu un om mai putin pe teren elevii antrenati de Joachim Loew nu au renuntat la ofensiva si puteau restabili egalitatea chiar in ultimul minut al primei reprize, atunci cand Khedira a zguduit transversala portii lui Stojkovic cu un sut din interiorul careului.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

Dupa pauza, nemtii au continuat atacurile si au ratat doua ocazii uriase prin Podolski.


Varful lui Koln avea sa fie "oaia neagra" pentru nemti dupa ce a ratat si o lovitura de la 11 metri, in minutul 60. Penaltiul a fost acordat dupa un hent al lui Vidici.

Pana la final, germanii au atacat, dar n-au reusit sa inscrie si, astfel, iar meciul cu Ghana din ultima etapa va fi unul decisiv pentru ei.

VIDEO Slovenia - SUA 2-2/ Revenire spectaculoasa pentru yankei... Wimbledon/ Adversari accesibili pentru romani in primul tur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x