Antena Căutare

VIDEO Rapid - Gloria Bistrita 2-0/ Dubla lui Herea

Rapid Bucuresti se impune cu 2-0 in fata formatiei Gloria Bistrita, intr-un meci contand pentru etapa a V-a a Ligii 1. Ovidiu Herea a reusit o dubla pentru giulesteni.


Rapidistii evoluat mai bine in prima repriza, insa golul a venit abia in minutul 45, din penalty. Centralul Avram a aratat punctul cu var dupa ce Marcos Antonio a fost faultat in careu de Frasinescu. Ovidiu Herea a executat fara emotii lovitura de pedeapsa.

In repriza secunda fotbalul a cam lipsit, cele doua echipe remarcandu-se doar prin jocul dur. In cele din urma giulestenii au punctat pentru 2-0 in minutele de prelungire Herea a realizat dubla cu un sut la coltul lung la capatul unui contraatac.

In urma acestui rezultat, Rapidul acumuleaza 8 puncte si ocupa locul 5 in clasament, iar bistritenii raman cu cele 5 puncte acumulate dupa cinci etape disputate.



Echipe de start:


Rapid:
Bornescu - Rui Duarte, Marcos Antonio, M. Constantin, Bozovici - M. Roman, C. Lazar, N. Grigore, Spadacio - Herea - Sburlea.

Gloria Bistrita: Albut - Frasinescu, V. Nastase, Peteleu, Velcovici - Marginean, A. Muresan, Predescu, Ene, Petre - Moraes.

Cele mai importante faze video petrecute in Rapid - Gloria Bistrita:

min 4:
Albut scapa un balon in careul de sase metri dupa o interventie a lui Herea, insa arbitrul fluiera fault in atac.




min 13:





min 42:





GOOOL Rapid, 1-0, min 45+2:




REPRIZA A 2-A


min 53:





min 69:




min 73:





GOOOL Rapid, 2-0, min 90+1:

VIDEO Sportul a produs surpriza cu CFR Cluj, scor 3-0... Victor Becali: "Unirea e o umbra, a intrat in istorie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x