Antena Căutare

Viitorul - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

Viitorul - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei a 5-a se joacă la Ovidiu. Viitorul lui Gică Hagi primește replica revelației sezonului, Gaz Metan, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - Gaz Metan este live video online, sâmbătă, de la ora 21:00.

Viitorul - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Etapa a 5-a le găsește pe cele două echipe pe poziții surprinzătoare în clasament. Dacă Viitorul, o obișnuită cu top 6, este pe locul 11 cu 4 puncte, Gazul lui Mihai Teja se află pe locul 5, la un singur punct în spatele liderului CFR Cluj.

Viitorul - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Atât Viitorul, cât și Gaz Metan Mediaș, au avut o rundă a 4-a foarte modestă. Viitorul, fără Gică Hagi pe bancă, suspendat, a fost inexistentă pe terenul celor de la Dinamo București, acolo unde a pierdut cu 0-1. În ceea ce o privește, Gaz Metan a jucat fotbal doar 45 de minute în meciul cu FCSB. Apoi, ca prin minune, trupa lui Teja a fost de negăsit în joc.

Viitorul - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Viitorul și Gaz Metan au o istorie de 6 ani cu meciuri directe în Liga 1. Au avut loc 10 meciuri între ardeleni și dobrogeni. Surprinzător, Gaz Metan conduce cu 5-3 la victorii, alte două meciuri fiind remize. La Ovidiu, Viitorul are un palmares pozitiv cu echipa din centrul țării: 2 victorii, un eșec și două remize.

Viitorul - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. La casele de pariuri, Viitorul pleacă favorită cu o cotă de 1,75, în scădere de la 1,85. O victorie a Gazului e văzută ca o surpriză de bookmakeri, primind o cotă de 4,95. Remiza de la Ovidiu are cotă 3,65

Viitorul - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Pontul recomandat la meciul de sămbătă: victorie Viitorul!

UNA PE ZI! Laura, fotbalista sexy care a incendiat internetul cu ședințele foto... Pontul Zilei vine de la Supercupa Europei! Mizăm pe un scenariu clasic la Real Madrid - Atletico Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x