Antena Căutare

David Villa putea sa-si piarda piciorul

Medicul Ramon Cugat, cel care l-a operat pe David Villa dupa fractura de tibie suferita la Campionatul Mondial al Cluburilor, este de parere ca deplasarea cu avionul intre Japonia si Barcelona il putea afecta iremediabil pe atacantul de 31 ani

David Villa a fost transportat imediat dupa accidentarea din Japonia, de la CM al cluburilor in Spania, iar decizia oficialilor catalani putea sa-l coste serios pe internationalul iberic.

“Schimbarile de presiune de la peste 8, 10 mii de metri altitudine au un impact puternic, pe care organismul il resimte din plin. Exista riscul aparitiei anumitor leziuni, care, in cazul lui Villa, puteau duce la amputarea piciorului”, spune doctoral Ramon Cugat pentru La Sexta.

Chirurgul felicita in schimb modul in care staful tehnic al Barcelonei a inteles cum trebuie facuta recuperarea si apreciaza introducerea treptata a jucatorului: “A existat o persoana inteligenta, care a stiut exact cum trebuie sa-l readuca in forma pe Villa. Vorbesc aici de Tito Villanova”, a concluzionat dr. Ramon Cugat.

David Villa s-a accidentat in iarna lui 2011 in timpul partidei dintre Barcelona si Al Sadd, contand pentru Campionatul Mondial al Cluburilor. Verdictul a fost fractura de tibie, iar Villa a ratat Europeanul 2012.

Ferguson ramane vesnic pe "Old Trafford"! United ii face statuie... Cupa Romaniei: CFR-Dinamo, finala din sferturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x