Antena Căutare

Zenit - Benfica 3-2 \ Revenire de senzatie a rusilor

Trupa antrenata de Luciano Spaletti a reusit sa castige pe teren propriu cu lusitanii de la Benfica, desi acestia au dominat copios jocul.

Benfica Lisabona venea la Sankt Petersburg din postura de castigatoarea a unei grupe in care Manchester United a terminat pe locul al treilea.

Si lusitanii au incercat sa-si respecte blazonul deschizand scorul prin Maxi Pereira in minutul 20. Uruguayanul a profitat de o respingere gresita a portarului Zhevnov la un sut din lovitura libera a lui Oscar Cardozo.

Rusii au egalat dupa 7 minute prin Shirokov, cel care a reluat la vinclu o centrare a lui Hubocan de pe stanga. 1-1 au fost si rezultatul pauzei, desi Benfica ar fi putut marca in mai multe randuri.

Insa cei ce au trecut in avantaj au fost cei de la Zenit. Kerzhakov si Bystrov au combinat superb, l-au gasit in careu pe Semak iar acesta nu a iertat.

Cravasati de Joge Jesus, vesticii au egalat, dar aveau sa se bucure pentru putin timp. Cardozo a profitat de o noua greseala a lui Zhevnov si a adus echilibrul pe tabela, insa in ultimul minut Shirokov a reusit dubla, stabilind scorul final: 3-2.

Foto: Intact Images / EPA

Sapunaru nu a prins lotul pentru partida cu Manchester City... Adrian Porumboiu: "La norocul Stelei, se va califica fara probleme"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x