Antena Căutare

Top 4 jucării de calitate pe care le poți cumpăra de pe Lajumate.ro

Te-ai întrebat vreodată cât de multe jucării de calitate și super tari poți găsi pe site-urile de anunțuri?Ei bine, chiar ai o mulțime de variante de jucării pentru copii de toate vârstele

Te-ai întrebat vreodată cât de multe jucării de calitate și super tari poți găsi pe site-urile de anunțuri? Ei bine, chiar ai o mulțime de variante de jucării pentru copii de toate vârstele, iar mai jos am întocmit un top cu 4 jucării de calitate pe care le poți cumpăra de pe Lajumate.

1. Trotinetă - deoarece plimbările și mișcarea sunt elemente importante în viața oricărui om, dar mai ales a copiilor, poți alege să îl surprinzi pe cel mic cu un cadou care cu siguranță îl va face fericit. Pe lângă bucuria pe care o va avea atunci când va primi o trotinetă, vei reuși să îl și dezobișnuiești de obiceiurile sedentare nesănătoase, precum statul pe telefon, tabletă, TV sau calculator. Iar pe Lajumate.ro găsești o mulțime de modele de trotinete, de la cele clasice, până la cele electrice.

2. Bicicletă electrică - Dacă vrei să îl surprinzi cu un cadou mai special, atunci poți alege o bicicletă electrică. Vremea încă este de partea noastră și o plimbare prin parc, după școală, este binevenită. Unde mai pui că și entuziasmul celui mic va fi la cote maxime în momentul în care se va plimba cu o bicicletă electrică, cu peguri pliabile pentru sprijinul picioarelor, cu șa și ghidoane reglabile în funcție de înălțime.

3. Mașinuță electrică BMW - aici trecem la o super jucărie pentru copii pasionați de mașinuțe și mașini. Cu siguranță, această mașinuță electrică intră în categoria jucăriilor care nu vor fi uitate într-un colț al casei, mai ales că acest gen de mașini au tapițerie de piele, buton de pornire cu sunet de motor, două motoare electrice, cu doua niveluri de viteză, muzică și conexiune MP3. Imaginează-ți mirarea și bucuria de pe chipul copilului tău în momentul în care va primi o mașinuță care seamănă perfect una adevărată.

4. Motocicletă electrică - rămânem în același registru al jucăriilor electrice, însă de data aceasta ne vom îndrepta atenția către o super motocicletă electrică cu un motor de 1000 W, cu o accelerație în trei trepte, cu transmisie pe lanț și cu discuri de frână atât pe față, cât și pe spate. Această jucărie este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

Dacă ești curios să vezi și alte tipuri de jucării pe care le poți găsi pe Lajumate.ro, le poți descoperi AICI!

Incendiu la un magazin de textile din Timișoara... Avantajele și dezavantajele unghiilor cu gel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x