Momente de coșmar pentru un bărbat. Și-a prins soția cu amantul, iar apoi a fost bătut și jefuit de cei doi

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Suceva, a trecut prin momente dificile după ce a fost bătut de amantul soției sale, dar și jefuit. 

Momente de coșmar pentru un bărbat. Și-a prins soția cu amantul, iar apoi a fost bătut și jefuit de cei doi

Bărbatul a alertat Poliția luni seară, când a sunat la 112 spunând că soția și amantul ei l-au jefuit.

Confrom realitateadesuceava.net, bărbatul a mărturisit că luni, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliu, a venit soția lui, însoțită de un bărbat necunoscut. Acesta din urmă l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, iar pentru aplanarea conflictului a intervenit fiul bărbatului, care a reușit să-l îndepărteze pe necunoscut.

După ce soția și agresorul au plecat, victima a constatat că dintr-o borsetă pe care o ținea în baia locuinței îi lipsește suma de 1.850 euro.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat” și „lovirea sau alte violențe”, potrivit sursei citate.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri