Antena Căutare

Cea mai dulce operațiune a pompierilor. Un râu de ciocolată a blocat traficul pe autostradă

Traficul pe o autostradă din Flagstaff, Arizona, SUA, a fost blocat temorar, după ce partea carosabilă a fost acoperită de un râu de ciocolată. Cisterna care transporta preparatul s-a răsturnat și a provocat un adevărat haos... dulce.

Accidentul, care a dus la revărsarea a 16.000 de litri de lichid pe șosea, s-a petrecut după ce mecanismul care ținea legată cisterna de cabina șoferului s-a slăbit și la un moment dat s-a desprins .

La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, care au îndepărtat, cu zâmbetul pe buze, râul de ciocolată de pe bucata de autostradă. Totodată, ei au mai și golit cisterna de lichidul rămas în interior, pentru a o putea ridica. Șoseaua a fost închisă patru ore.

Într-o postare pe Facebook, Departamentul pentru Siguranța Publică din SUA a anunțat că „îndepărtarea ciocolatei de pe drum a fost una dulce”.

Omagiul adus de Jandarmeria Română lui Mihai Eminescu, ajuns viral pe Facebook: "Un ceai nu e doar o licoare caldă&... ANM a emis cod galben de vreme severă. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x