Antena Căutare

Vreme neobișnuită în România! Cod galben de ploi și grindină în următoarele ore

ANM a amis o avertizare meteo de tip cod galben de ploi, descarcari electrice si grindina, pentru judetul Cluj. Vremea neobisnuita surprinde Romania. Meteorologii au anuntat in aclelasi timp canicula si disconfort termic accentuat. Meteo 22 august 2019.

ANM a amis o avertizare meteo de tip cod galben de ploi, descărcări electrice și grindină, pentru județul Cluj. Vremea neobișnuită surprinde România. Meteorologii au anunțat în aclelași timp caniculă și disconfort termic accentuat. Meteo 22 august 2019.

Meteo Româia. Joi, 22 august, vremea va fi deosebit de caldă în toată țara, chiar dacă senzația de disconfort va fi atenuată de vântul moderat din estul țării și umiditatea mai scăzută. Indicele de disconfort temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unităi pe arii extinse. Noaptea de miercuri spre joi va fi una tropicală, cu temperaturi minime mai ridicate de 20 de garde Celsius, mai ales în sudul României. Sunt așteptate averse trecătoare la munte și în estul teritoriului. Vântul va sufla slab, cel mult slab până la moderat în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia și vestul Munteniei și moderat în estul Munteniei, Dobrogea și Moldova. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 29 și 34 de grade în Transilvania și Maramureș, 32-37 de grade în Banat și Crișana, 34-39 de grade în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei și sudul Moldovei (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării) și 30-35 de grade Celsius în estul Dobrogei și nordul Moldovei.(vremea.ro)

Citește și: Meteo: caniculă în România 21-23 august 2019: Cum va fi vremea în weekend

ANM avertizare meteo de caniculă: Până vineri, 23 august, este anunțată caniciulă în România.

În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.
Pe parcursul zilei de miercuri (21 august), local în vestul, nord-vestul, sudul și sud-estul țării, iar joi (22 august) și vineri (23 august), cu precădere în sud se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35 de grade, iar izolat în jurul a 37 de grade, în special în Lunca Dunării.

NOTĂ: Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat și pe parcursul zilelor de sâmbătă (24 august) și duminică (25 august).

Citește și: Vremea 26 august - 1 septembrie. Când scăpăm de caniculă și unde vin ploile

Meteo 22 augsut. ANM- cod galben

COD GALBEN. În intervalul 22-08-2019 ora 12:45 până la : 22-08-2019 ora 14:30, în județul Cluj (zona de munte) se vor semnala : averse care vor cumula local 25...30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat grindină de dimensiuni mici.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Citește și: Prognoza meteo toamna 2019: Vremea septembrie, octombrie, noiembrie în România

Imagini cu puternic impact emoțional! Așa arată trupurile lovite de fulgere!... Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Gorj! O femeie de 40 de ani a murit pe loc, iar alte cinci persoane au fost răn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x