Antena Căutare

ANM: Temperaturi neobişnuit de mari pentru această perioadă. Au fost 18 grade în est!

Meteorologii prognozează temperaturi ridicate pentru tot weekendul dar şi pentru săptămâna viitoare. Au fost valori termice de până la 16 grade Celsius, mult prea mari pentru această perioadă.

Meteorologii prognozează temperaturi ridicate pentru tot weekendul dar şi pentru săptămâna viitoare. Au fost valori termice de până la 16 grade Celsius, mult prea mari pentru această perioadă.

Soarele s-a lăsat aşteptat la malul mării, dar asta nu i-a împiedicat pe constănţeni şi pe turişti deopotrivă, să iasă la plimbare şi să se bucure de temperaturile neobişnuit de mari pentru această perioadă a anului.

Faleza din Mamaia a fost locul ideal pentru o sesiune de fotografii, numai bune de postat pe reţelele de socializare sau, pur şi simplu, de păstrat în albumul cu amintiri. Au fost şi curajoşi care au ales să facă poze pe stabilopozi.

Dacă în acest an, în această perioadă, mercurul din termometre a indicat doar 7 grade, în 1995 şi 2016 au fost înregistrate chiar şi 26 de grade Celsius. Vremea se va menţine caldă şi în următoarele zile, promit meteorologii.

Prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni. Când vine primăvara: Cum va fi vremea în luna martie... Se întoarce gerul! Prognoza meteo pentru perioada 18-24 februarie. Cum va fi vremea săptămâna următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x