Antena Căutare

Cod Galben de ninsori în România! Mare parte din țară va fi afectată! Harta zonelor vizate

Atenționare de cod galben de ninsori și vânt puternic din partea meteorologilor. Mare parte din România va fi afectată începând de sâmbătă până luni dimineața. În weekend vor fi intensificări ale vântului în majoritatea țării, cu rafele de 45-55 de kilometri pe oră.

Cod Galben de ninsori în România! Mare parte din țară va fi afectată! Harta zonelor vizate
Cod Galben de ninsori în România! Mare parte din țară va fi afectat! Harta zonelor vizate

Luni, vântul va avea intensificări în regiunile sud-estice și în Carpații Meridionali, iar temporar la munte va ninge. În timp ce în centrul, vestul, nordul și nord-estul ţării vor predomina ninsorile, iar în sud-est vor fi precipitații mixte. Local se va depune strat de zăpadă și, pe arii restrânse, se va forma polei sau ghețuș

Avertizarea de cod galben vizează zona de munte şi intră în vigoare sâmbătă, la ora 18.00 și va fi valabilă până luni la ora 6.00.

În Moldova avertizarea de cod galben începe de la 09:00, fiind valabilă până luni, ora 6:00. Vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 – 65 km/h, iar pe arii restrânse 70 - 75 km/h. Local și temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare.

Se schimbă vremea în toată țara! Sunt anunțate ninsori pe arii extinse, precipitații mixte și polei... Cum va fi vremea de Bobotează și în următoarele săptămâni. Zonele care vor fi lovite de ninsori și viscol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x