Antena Căutare

Cod roșu de inundații în țară! Pompierii intervin în două județe

A fost Cod roşu de inundaţii în țară. Viiturile au pătruns în curţile oamenilor, în Caraș Severin și Timiș, au inundat terenurile cultivate şi le-au distrus şi serele, pagubele fiind extrem de mari.

A fost Cod roşu de inundaţii în țară. Viiturile au pătruns în curţile oamenilor, în Caraș Severin și Timiș, au inundat terenurile cultivate şi le-au distrus şi serele, pagubele fiind extrem de mari.

După Codul roșu de inundații, oamenii aşteaptă ca apele să se retragă să poată evalua pagubele. Unii dintre ei deja se tem că nu prea mai au ce recupera.

Pompierii au intervenit în 11 localităţi din acest Caraș Severin, dar şi din Timiş, pentru a evacua apa care a umput case şi gospodării.

În localitatea Nădrag, de pildă, la aproape 100 de kilometri de Timişoara, apele s-au umflat atât de mult încât localnicii au ridicat stăvilare din saci de nisip în calea apelor.

Urmăriți clipul de mai sus din Observator.

Avertisment ANM după tornada de la Drajna: Vor mai exista fenomene extreme în România în perioada următoare... Vremea 3 mai 2019. Vineri sunt anunțate ploi, grindină și descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x