Antena Căutare

Meteo 12 - 14 iulie. Temperaturi scăzute și ploi în weekend

Prognoza meteo pentru weekend anunta valori termice sub normalul acestei perioade. Vremea se va mentine instabila in majoritatea zonelor si sunt asteptate averse cu caracter torential. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Prognoza meteo pentru weekend anunță valori termice sub normalul acestei perioade. Vremea se va menține instabilă în majoritatea zonelor și sunt așteptate averse cu caracter torențial. Află cum va fi vremea în București.

După ce în noaptea de 9 spre 10 iulie am avut parte de ninsori pe Vârful Pietrosu Rodnei, județul Maramureș, la o altitudine de peste 2.300 de metri, acum temperaturile mai urcă cu câteva grade dar nu ajung la valorile normale pentru această perioadă..

Vremea 12 - 14 iulie 2019

Vremea continuă să fie capricioasă, iar temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Temperaturile rămân până la sfârşitul săptămânii cu 10 grade mai mici decât cele normale, inclusiv la malul mării.Manifestări specifice instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului) vor fi posibile zilnic, dar cu probabilitate mai mare în intervalul 12 – 15 iulie.

Citește și: Meteo 10 iulie 2019. Vreme extremă în ultimele ore! A nins în România

Vremea în București. Meteo 12 - 14 iulie

ANM prognozează că în weekend media maximelor termice va oscila în jurul a 23 de grade, iar Temperaturile minime vor evolua asemănător, cu mici variații, se va situa în jurul a 11 grade. Vremea în weekend va prezenta un cer temporar înnorat, iar după prânz vor crește șansele de averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Vremea 15 - 22 iulie 2019

Vremea continuă să fie capricioasă, iar temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi deficitare.

Citește și:

Vremea 11 iulie 2019. Temperaturile rămân scăzute pentru această perioadă... Cum va fi vremea în weekend, în București, la mare și la munte: nu scăpăm de ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x