Antena Căutare

Meteo 17 ianuarie. Cum va fi vremea joi și unde ninge

Meteo 17 ianuarie. Meteorologii anunta ninsori slabe si precipitatii mixte in Banat si Crisana. Afla cum va fi vremea joi in Bucuresti si la munte.

Meteo 17 ianuarie. Meteorologii anunță ninsori slabe și precipitații mixte în Banat și Crișana. Află cum va fi vremea joi în București și la munte.

Vremea 17-23 ianuarie. Estimări temperaturi pentru următoarea perioadă

Meteo 17 ianuarie

Potrivit vremea.ro, joi în prima parte a zilei va mai ninge slab în zona Carpaților Orientali, pentru că spre seară unele precipitații mixte să se semnaleze în Banat și în Crișana. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în Crișana și pe litoral. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -1…4 grade în Transilvania și Maramureș, 1-6 grade în Banat și Crișana, 5-10 grade în Oltenia și 2-7 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al Moldovei.

Vremea 15 ianuarie-11 februarie. ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarea perioadă

Vremea în București, 17 ianuarie

În București, joi, sunt anunțate temperaturi între 2 și -7 garde celsius pe timpul zilei. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea are minima de -6 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Prognoza meteo la munte, 17 ianuarie

La munte valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, unde pe arii relativ restrânse, cu precãdere în partea a doua a intervalului, vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în special la altitudini mari, unde va spulbera temporar zãpada. Izolat vor fi condiţii de polei.

Vremea în București. Cum va fi vremea joi în Capitală... Meteo. Cod galben de vânt și intensificări ale vântului. Când se încălzește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x