Antena Căutare

Meteo București, 4 aprilie 2019. Când vin ploile în Capitală

Meteo București, 4 aprilie 2019. Vremea va fi în general frumoasă, joi, în Capitală, dar și în toată România. Meteorologii anunță însă că vin ploile. 

Meteo București, 4 aprilie 2019. Când vin ploile în Capitală
vremea 4 aprilie 2019

Meteo București, 4 aprilie 2019. Vremea va fi în general frumoasă, joi, în Capitală, dar și în toată România. Meteorologii anunță însă că vin ploile.

Prognoza meteo București pentru 4 aprilie 2019 aduce un cer senin, temperaturi maxime și minime ce se vor încadra între 16°C și 1°C. Vântul va sufla cu 14 km/h dinspre E, în rafale de 34 km/h. Noaptea va fi senină, iar vântul va mai scădea în intensitate. Temperaturile în București continuă să mai crească vineri, dar mai scad în weekend, maximele atingând 19 grade C, în ziua de vineri.

Vremea în București se va schimba începând de duminică, 7 aprilie 2019. Meterologii anunță ploi în Capitală, dar și în majoritatea zonelor țării. Temperataurile se vor încadra între 14°C și 6°C. Cantitatea precipitațiilor ating 4 L/m²

Vremea în România, 4 aprilie 2019

Meteorologii anunță că joi vremea în România va fi în general frumoasă, cu un cer mai mult senin. Totuși nu scăpăm de frig, iar dimineața se va semnala din nou îngheț pe spații extinse în centrul, estul și sud-estul țării. În depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile vor coborî dimineață până spre pragul de -10 grade Celsius, anunță prognoaz meteo. Vântul va sufla în contnuare moderat în nordul Moldovei și în sudul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. Temperaturile maxime vor urca la prânz până spre 12-17 grade în Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova și 15-20 de grade în Banat și Crișana, cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest.

Vremea București de Paște

În Capitală, temperaturile se vor încadra între 18 și 11 grade C, cerul va fi parțial însorit, vântul va sufla în rafale de 17 km/h.

Vremea de Florii la munte

La munte, cerul va fi parțial noros, temperaturile se vor încadra între 11 și un grad C. Vântul va sufla în rafale de 39 km/h.

Citește și:

Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019

Alertă meteo! Avertizare vreme rea, cod galben de vânt puternic! Județele vizate... Vremea 4 aprilie 2019. Prognoza meteo - temperaturi minime și de -10 grade C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x