Căutare Live

Meteorologii anunță vreme friguroasă la final de octombrie. Estimările ANM pentru următoarele două săptămâni

Meteorologii au făcut o estimare a vremii pentru finalul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie.

Meteorologii anunță minime de 2 grade Celsius la finalul lunii octombrie, însă au vești bune pentru începutul lunii noiembrie.

Dacă finalul celei de-a doua luni de toamnă se anunță a fi unul friguros, cu temperaturi situate sub normalul perioadei, începutul lunii noiembrie va veni cu temperaturi maxime de până la 20 de grade Celsius, potrivit meteoromania.ro

Maximele finalului de octombrie nu vor depăși 14 grade celsius, iar apoi vom avea de-a face cu o creștere treptată a temperaturilor.

Prognoza meteo 25 octombrie- 7 noiembrie 2021

Meteorologii au făcut o estimare pentru următoarele 2 săptămâni în toate regiunile țării. Astfel, ANM anunță un final d eoctombrie răcoros, apoi o încălzire treptată. Totuși, la finalul primei săptămâni din noiembrie, se va înregistra din nou o răcire și se anunță ploi, în majoritatea regiunilor,

Prognoza meteo în BANAT până pe 7 noimebrie 2021

În intervalul 25-28 octombrie, valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, cu o medie a maximelor în jurul a 14 grade și a minimelor de 2...3 grade. Apoi vremea se va încălzi treptat, urmând să devină caldă în intervalul 1 – 4 noiembrie, când se vor atinge, în medie, temperaturi maxime de 19...20 de grade și minime de 8...10 grade. Răcirea estimată pentru a doua parte a celei de-a doua săptămâni va conduce pe 7 noiembrie la o medie a maximelor termice de 12 grade și a minimelor de 4 grade, valori normale pentru începutul lunii noiembrie în această regiune. În prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua se estimează zilnic ploi, local moderate cantitativ în intervalul 4-6 noiembrie.

Prognoza meteo în CRIȘANA până pe 7 noimebrie 2021

În intervalul 25-29 octombrie, valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, cu o medie a maximelor în jurul a 14 grade și a minimelor de 1...2 grade. Apoi vremea se va încălzi treptat, urmând să devină caldă în intervalul 1 – 3 noiembrie, când se vor atinge, în medie, temperaturi maxime de 18...19 grade și minime de 7...9 grade. Răcirea estimată pentru a doua parte a celei de-a doua săptămâni va conduce pe 7 noiembrie la o medie a maximelor termice de 11 grade și a minimelor de 4 grade, valori normale pentru începutul lunii noiembrie în această regiune. În prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua se estimează zilnic ploi, care pot fi moderate cantitativ în intervalul 2-5 noiembrie.

Prognoza meteo în TRANSILVANIA până pe 7 noimebrie 2021

Vremea rece se va menține până pe 30 octombrie, fiind caracterizată de temperaturi maxime, în medie de 11...14 grade și de minime a căror medie se va situa ușor sub pragul de îngheț. Apoi vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această perioadă în intervalul 1-4 noiembrie, cu o medie a maximelor termice de 17...18 grade și a minimelor de 5...7 grade. Începând din 5 noiembrie, procesul de răcire va determina la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, în medie, temperaturi maxime de 10...11 grade și minime de 2...3 grade, valori apropiate de cele normale în această regiune în prima decadă a lunii noiembrie. În prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua probabilitatea pentru ploi în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 4-7 noiembrie.

Prognoza meteo în MARAMUREȘ până pe 7 noimebrie 2021

Citește și
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
colaj lidia buble
Lidia Buble, ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat în vacanță a atras atenția fanilor. "Eclipsezi luna cu frumusețea ta"
Lidia Buble, ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat în vacanță a atras atenția fanilor. "Eclipsezi luna cu frumusețea ta"
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Mai multe articole

Vremea ușor mai rece decât în mod obișnuit mai ales noaptea se va menține până pe 30 octombrie, fiind caracterizată de temperaturi maxime, în medie de 13...15 grade și de minime a căror medie se va situa între 0 și 2 grade. Apoi vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această perioadă în intervalul 1-4 noiembrie, cu o medie a maximelor termice de 16...18 grade și a minimelor de 6...8 grade. Începând din 5 noiembrie, procesul de răcire va determina la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, în medie, temperaturi maxime de 10...11 grade și minime de 3...4 grade, valori apropiate de cele normale în această regiune în prima decadă a lunii noiembrie. În prima săptămână vremea va fi predominant frumoasă, iar în cea de-a doua probabilitatea pentru ploi în general slabe va fi mai ridicată în intervalul 2-6 noiembrie.

Prognoza meteo în MOLDOVA până pe 7 noimebrie 2021

Vremea ușor mai rece decât în mod obișnuit mai ales noaptea se va menține până pe 30 octombrie, fiind caracterizată de temperaturi maxime, în medie de 11...14 grade și de minime a căror medie se va situa între 1 și 3 grade. Apoi vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această perioadă în intervalul 1-4 noiembrie, cu o medie a maximelor termice de 16...18 grade și a minimelor de 6...9 grade. Începând din 5 noiembrie, procesul de răcire va determina la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, în medie, temperaturi maxime de 11...12 grade și minime de 4...5 grade, valori apropiate de cele normale în această regiune în prima decadă a lunii noiembrie. Regimul pluviometric se va menține deficitar chiar și în cea de-a doua săptămână, când probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicată doar în intervalul 4-7 noiembrie.

Prognoza meteo în DOBROGEA până pe 7 noimebrie 2021

În primele 5 zile ale primei săptămâni, valorile termice se vor situa sub mediile multianuale la nivelul acestei regiuni, respectiv media maximelor va fi de 11....14 grade și a minimelor de 5...7 grade. Vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod obișnuit în intervalul 1–5 noiembrie, când sunt estimate maxime de 15....17 grade și minime de 9...11 grade. Ulterior se va produce o răcire, astfel încât pe 7 noiembrie, în medie vor fi temperaturile maxime de 13...14 grade și minime de 7...8 grade, valori apropiate de normele climatologice ale începutului lunii noiembrie. Regimul pluviometric se va menține deficitar pe parcursul celor două săptămâni, iar probabilitatea pentru ploi slabe va fi ceva mai ridicată doar în intervalul 4-7 noiembrie.

Prognoza meteo în MUNTENIA până pe 7 noimebrie 2021

Vremea mai rece decât în mod obișnuit mai ales noaptea se va menține până pe 30 octombrie, fiind caracterizată de temperaturi maxime, în medie de 12...14 grade și de minime a căror medie se va situa între 1 și 3 grade. Apoi, în intervalul 1-4 noiembrie, vremea va deveni caldă raportat la normele climatologice ale acestei regiuni, cu o medie a maximelor termice de 17...19 grade și a minimelor de 7...9 grade. Începând din 5 noiembrie, procesul de răcire va determina la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, în medie, temperaturi maxime de 13...14 grade și minime de 5...6 grade, valori apropiate de cele normale în prima decadă a lunii noiembrie. Probabilitatea pentru ploi slabe la nivel local va fi mai ridicată doar în intervalul 4-7 noiembrie, iar în restul zilelor celor două săptămâni vor fi doar cu totul izolat burnițe.

Prognoza meteo în OLTENIA până pe 7 noimebrie 2021

În intervalul 25-30 octombrie, valorile termice se vor situa sub mediile multianuale, cu o medie a maximelor de 12...14 grade și a minimelor de 2...4 grade. Apoi vremea se va încălzi treptat, urmând să devină uțor mai caldă caldă decât în mod obișnuit în intervalul 2 – 4 noiembrie, când se vor atinge, în medie, temperaturi maxime de 17...18 grade și minime de 7...9 grade. Răcirea estimată pentru a doua parte a celei de-a doua săptămâni va conduce pe 7 noiembrie la o medie a maximelor termice de 12...13 grade și a minimelor de 4...5 grade, valori normale pentru începutul lunii noiembrie în această regiune. În prima săptămână numai cu totul izolat și trecător va ploua slab, iar în cea de-a doua probabilitatea pentru ploi slabe va fi ceva mai ridicată în intervalul 3-7 noiembrie.

Prognoza meteo 26 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 27 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Ultimele știri