Antena Căutare

Ploaia din Capitală se va transforma în ninsoare în următoarele ore. Cât va ninge în București

Ploaia din Capitală se va transforma în ninsoare la noapte, astfel că iarna va pune stăpânire și pe București. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis deja cod portocaliu de ninsori și vânt, valabil în următoarele ore, în mai multe zone.

Ploaia din Capitală se va transforma în ninsoare la noapte, astfel că iarna va pune stăpânire și pe București. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis deja cod portocaliu de ninsori și vânt, valabil în următoarele ore, în mai multe zone.

Vremea va fi închisă și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, ce se vor transforma treptat seara și noaptea în lapoviță și ninsoare, dar nu se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi în jur de 0 grade, anunţă ANM.

Meteorologii au emis Cod portocaliu de ninsori şi vânt, în orele ce urmează, în zone montane din Oltenia, Banat şi Transilvania. Iar până mâine rămâne cod galben de vreme rea în toate zonele montane din ţară. Odată cu viscolul au revenit şi problemele pe şosele.

Atenționare de maximă importanță! Este Cod portocaliu extins în țară! Zonele afectate de ninsori și viscol, în următoare... Alertă meteo, miercuri dimineață! Este Cod galben! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x