Prognoza Meteo, 11 aprilie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Duminică, 11 aprilie 2021, vreme se va încălzi simțitor, iar temperaturile maxime vor ajunge și la 20 de grade Celsius în anumite zone ale țării.

Duminică, 11 aprilie 2021, vreme se va încălzi simțitor, iar temperaturile maxime vor ajunge și la 20 de grade Celsius în anumite zone ale țării.

Profimedia

Acest final de weekend vine cu vești foarte bune, vremea se mai încălzește treptat în mai multe regiuni ale României, iar temperaturile se apropie de valorile normale ale lunii aprilie. Cerul se va menține însorit, iar soarele își va face simțită prezența toată ziua. Vântul va sufla slab și moderat, iar vremea va continua să se încălzească.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că duminică se vor înregistra temperaturi maxime de până la 20 de grade Celsius, însă noaptea de sâmbătă spre duminică este una deosebit de rece în mai multe zone ale tării, înregistrându-se între -4 și 5 grade Celsius în zona montană, iar 7-9 grade Celsius în partea de vest.

Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 20 de grade Celsius, iar cele minime vor varia între -2 și 8 grade Celsius. În Moldova, Transilvania și Muntenia se vor înregistra și condiții de ceată, iar izolat brumă.

Prognoză meteo 11 aprilie 2021 București

Vremea în București începe să se încălzească din ce în ce mai mult, cerul se va menține predominant însorit, iar soarele nu va dispărea pre ușor. Se vor înregistra temperaturi maxime situatie într 16-17 grade Celsiuis, iar cele minime pot ajunge la 2-3 grade Celsius pe perioada nopții.

Vântul va sufla slab și moderat, iar vremea se va menține călduroasă și în zilele următoare. Șansele de precipitații sunt unele reduse, iar razele soarelui vor cuceri cerul în această duminică, fiind o zi tocmai bună de plimbări.

Prognoză meteo 11 aprilie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 20°C

Timișoara – 19°C

Baia Mare – 18°C

Craiova – 18°C

Sibiu – 18°C

București – 17°C

Constanța – 12°C

Galați – 15°C

Brașov – 15°C

Miercurea Ciuc – 14°C

Iași – 16°C

Cluj-Napoca – 17°C

Suceava – 16°C

Vremea la munte

Acest final de weekend vine cu vreme frumoasă și la munte, unde cerul se va menține însorit, iar temperaturile vor continua să crească. Noaptea și dimineața vremea o să fie deosebit de rece pentru această perioadă a anului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la atitudinile mai înalte, iar izolat vor exista condiții slabe de ploaie. Temperaturile maxime se vor înregistra între 15-18 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -3 - 4 grade Celsius.

Vremea la mare

Și la malul mării soarele își face apariția pe parcursul zilei, însă temperaturile se vor menține scăzute. Se vor înregistra maxime de 12 grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 5-6 grade Celsius.

Cerul o să fie predominant însorit, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile vor continua să crească și în următoarea perioadă.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri