Prognoza meteo 2 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Dacă temperaturile se mențin la valori mai ridicate decât normalul perioadei, vremea va fi ploioasă în unele zone din țară.

Cum e vremea în Capitală și la munte

Antena 1

Cerul va fi noros în cea mai mare parte a zilei în vestul, centrul și nordul țării, iar local se vor înregistra precipitații, dar cantitățile de apă nu vor depăși 10 l/mp.

La munte se vor înregistra precipitații mixte. Dacă în zona Munților Apuseni și în jumătatea de nord va ploua, la altitudini mari va ninge sau va apărea lapovița.

În restul țării cerul va fi variabil, cu nori în jumătatea de sud-est, unde se vor înregistra și averse. Vântul își va face și el simțită prezența și va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munta sau pe litoral.

Temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, cu mult peste normalul perioadei.

În Capitală vremea este în continuare frumoasă, iar cerul va fi predominant însorit. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima va ajunge până la 2 grade.

Duminică, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii ianuarie. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între 2 şi 9 grade.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri