Antena Căutare

Prognoza meteo 7 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Marți, 7 septembrie 2021, vremea se mențien frumoasă în cea mai mare parte a țării, însă temperaturile sunt într-o continuă scădere.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Marți, 7 septembrie 2021, vremea se mențien frumoasă în cea mai mare parte a țării, însă temperaturile sunt într-o continuă scădere. | Profimedia

Vom avea parte de vreme frumoasă, însă nu scăpăm de temperaturile scăzute care se vor resimți dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată în sudul Banatului, în zona montană, dar și pe litoral.

Cerul se va menține variabil în cea mai mare parte a țării, cu unele înnorări la munte, acolo unde se vor înregistra și averse. Temperaturile maxime se vor situa între 18 - 26 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 - 15 grade Celsius. În depresiunile din estul Transilvaniei își va face apariția bruma, iar temperaturile minime se vor încadra între 0 - 1 grad Celsius.

Prognoză meteo 7 septembrie 2021, București

Temperaturile scăzute se vor simți și în Capitală dimineața și seara, însă vremea se va menține în general frumoasă. Vom avea parte de un cer mai mult senin pe tot parcursul zilei, de șanse reduse de ploaie și vânt care va sufla slab și moderat.

Termometrele vor indica o temperatură maximă ce se va situa între 23 - 25 de grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 9 - 11 grade Celsius.

Prognoză meteo 7 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime din principalele orașe ale țării:

Oradea – 25°C

Timișoara – 26°C

Baia Mare – 23°C

Craiova – 26°C

Sibiu – 23°C

București – 25°C

Constanța – 22°C

Galați – 23°C

Brașov – 21°C

Miercurea Ciuc – 21°C

Iași – 22°C

Cluj-Napoca – 23°C

Suceava – 22°C

Vremea la munte, 7 septembrie 2021

La muntea vremea se răcește, în mod special dimineața și noaptea. Vom avea parte de un cer variabil, cu unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei și cu precipitații de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Munții Banatului. Pe văi și în depresiuni vor exista condiții de ceață.

Temperatura maxima se vor încadra între 19 - 21 de grade Celsius, iar minimele vor atinge 0 - 11 grade Celsius. Se vor înregistra 7 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 14 grade Celsius în Sinaia, 17 grade Celsius în Păltiniș, iar 18 grade Celsius în Stâna de Vale.

Vremea la mare, 7 septembrie 2021

Astăzi, 7 septembrie 2021, vremea la mare se va menține rece dimineața și noaptea, însă cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 - 20 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor atinge 11 - 14 garde Celsius, iar temperatura apei mării va fi între 20 - 23 de grade. Așadar, se vor înregistra 20 de grade Celisus în Mamaia, Costinești, Vama Veche și Neptun.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x