Antena Căutare

Prognoza meteo 8 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

8 martie vine cu temperaturi în creștere și soare în majoritatea regiunilor.

Meteo 8 martie 2021 Galerie
Prognoza meteo, 8 martie 2021 | Profimedia

Nordul țării și zona Carpaților Orientali vor fi vizate astăzi de intensificări de vânt și precipitații sub formă de ninsoare. În același timp, jumătatea sudică a țării, însă, se va bucura de soare și temperaturi ridicate. Temperatura maximă care va fi înregistrată astăzi, 8 martie 2021 este de 14 grade Celsius, în zona Drobetei.

Citește și: Vremea 9 martie 2021. Ploi în sudul și sud-estul României, ninsoare în Moldova și Transilvania

Iată cum va fi vremea astăzi, 8 martie 2021 în regiunile țării!

Cum va fi vremea în fiecare regiune

Temperaturile sunt în creștere astăzi, însă locuitorii zonei sudice a țării sunt mai fericiți în ceea c eprivește soarele.

Citește și: Prognoza meteo până la jumătatea lunii martie 2021. Când scăpăm de ger și vreme severă

Vremea în zona Banatului

Bănățenii au parte de soare generos astăzi, cu temperaturi de 10 grade în Timișoara, 10 grade în Reșița și 10 grad eîn Lugoj.

Vremea în zona Moldovei

În jumătatea de Nord a Moldovei cerul va fi acoperit de nori, însă mai spre sudul Moldovei soarele își face apariția.

Mercurul din temrometre va urca astăzi până la 6 grade în Suceava, 8 grade în Botoșani, 9 grad eîn Piatra Neamț, 9 grade în Iași, 9 grade în Bacău, 10 grade în Vaslui, 11 grade în Pașcani, 9 grad eîn Galați.

Vremea În Oltenia

Locuitorii Olteniei se bucură pe 8 martie de cer senin Soarele va urca Mercurul în termometre până la 14 grade în Drobeta, 12 grade Celsius în Craiova, 13 grade Celsius în Târgu-Jiu , 12 grade în Râmnicu Vâlcea, 12 grade în Slatina.

Vremea În Dobrogea

Dobrogenii au parte de temperaturi mai scăzute astăzi, comparativ cu zona Olteniei. În Dobrogea temperaturile ajung până la 10 grade în Cernavodă, 10 grade în Tulcea, 7 grade în Sulina, 9 grade în Constanța.

Citește și: Ce au anunțat meteorologii pentru începutul lunii martie 2021

Vremea În Transilvania

Transilvania va avea parte de cer noros astăzi, iar mercurul din temrometre va urca până la 10 grade în Deva, 10 grade în Alba Iulia, 6 grade în Cluj-Napoca, 7 grade în Sibiu, 7 grade în Sf Gheroghe, 6 grade în Miercurea Ciuc, 7 grade în Târgu-Mureș, 7 grade în Bistrița, 7 grad eîn Brașov.

Vremea în Muntenia

Și muntenii se bucură azi de soare și temperaturi de pânp la 12 grade în Giurgiu, 12 grade în Alexandria, 11 grade în Călărași, 10 grade în Slobozia, 10 grade în Pitești, 11 grade în Ploiești.

Vremea în București

Capitala se bucură astăzi de vreme frumoasă cu temperaturi de până la 12 grade, însă d emiercuri se strică vremea. Meteorologii anunță că temperatura maximă de miercuri din Capitală nu va depăși 4 grade Celsius.

Prognoza meteo 7 martie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Alertă ANM! România este împărțită între primăvară și iarnă. Unde se vor înregistra cele mai scăzute și cele mai mari te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x