Antena Căutare

Prognoza Meteo, 9 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Duminică, 9 mai 2021, vremea se menține caldă în mai multe zone ale țării, în special în vestul, centrul și nordul României.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Duminică, 9 mai 2021, vremea se menține caldă în mai multe zone ale țării, în special în vestul, centrul și nordul României. | Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme predominant frumoasă și un cer senin în mai majoritatea regiunilor. Temperaturile se aprope de normalul acestei perioade, iar soarele își va face apariția mai des pe cer.

În noaptea de sâmbătă spre duminică vom avea parte de precipitații în sud-estul țării și de un cer înnorat, însă vântul va sufla slab și moderat, mai puțin în zonele montane, unde rafalele pot depăși 60 km/h. Mai mult decât atât, temperaturile minime se vor încadra între -1 și 9 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo pentru luna mai. În ce zone va fi mai frig decât normalul perioadei și cât va ploua

Ziua de duminică vin cu o vreme foarte frumoas, iar mercurul din termometre va urca până la 22 de grade Celsius în anumite zone ale României. Vântul nu își va face simțită prezența, iar soarele se va menține în permanență pe cer. Temperaturile minime în data de 9 mai 2021 se vor situa între 0 și 12 grade Celsius, iar în estul Transilvaniei se vor înregistra -3 garde Celsius, unde se va forma și bruma.

Prognoză meteo 9 mai 2021 București

Duminică vremea se va menține caldă în Capitală, însă pe parcursul zilei vor apărea unele innorări. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 19 de grade Celsius, în timp ce minima se va încadra între 5-7 grade Celsius.

Șansele de precipitații sunt reduse, însă nu este exclusă această posibilitate. De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică vom avea parte de un cer senin.

Prognoză meteo 9 mai 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 20°C

Timișoara – 22°C

Baia Mare – 18°C

Craiova – 21°C

Sibiu – 18°C

București – 19°C

Constanța – 16°C

Galați – 18°C

Brașov – 17°C

Miercurea Ciuc – 16°C

Iași – 17°C

Cluj-Napoca – 18°C

Suceava – 17°C

Vremea la munte

La munte temperaturile se vor menține în creștere, iar vremea va fi una deosebit de frumoasă. Vântul va sufla slab și moderat, însă va avea unele intensificări la altitudinile mai înalte, în special în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. Cerul se va menține variabil ziua, iar noaptea predominant senin.

Termometrele vor indica 17-20 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 4 -10 grade Celsius.

Vremea la mare

Vremea la are se va încălzi față de zilele anterioare. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 - 20 de grade Celsius, iar minimele între 6-10 grade Celisus. Nu vor exista șanse de precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza Meteo, 8 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x