Antena Căutare

E oficial! Vremea se schimbă radical! Meteorologii anunță temperaturi anormale pentru această perioadă! Unde va fi cel mai cald!

Toamna își intră în drepturi, dar este blândă. Cel puțin asta arată prognoza meteo realizată de meteorologi pentru perioada 8-21 octombrie, timp în care temperaturile din termometre vor fi ridicate. 

Toamna își intră în drepturi, dar este blândă. Cel puțin asta arată prognoza meteo realizată de meteorologi pentru perioada 8-21 octombrie, timp în care temperaturile din termometre vor fi ridicate.

În Banat, în primele zile va fi mai cald decât în mod normal, cu temperaturi de 23 de grade. Apoi, între 15 şi 21 octombrie, media o să scadă de la 22 la 20 de grade. Probabilitatea de ploaie va fi în general redusă, iar cel mai probabil ploi pe arii restrânse şi în general slabe cantitativ vor cădea între 18 şi 21 octombrie.

În Crişana, în prima săptămâna, vor fi temperaturi mai ridicate decât cele normale. Vor fi mici variaţii de la o zi la altă (22...23 de grade) . Pe fondul unei răciri uşoare şi treptate, între 15 şi 21 octombrie, vor fi în jur de 20 de grade. Probabilitatea de ploaie va fi în general redusă, iar cel mai probabil ploi pe arii restrânse şi în general slabe cantitativ vor apărea tot între 18 şi 21 octombrie.

În Transilvania, vremea va fi apropiată de normalul pentru această perioadă. Între 15 şi 21 octombrie vor fi scăderi ale valorilor diurne, în medie, de la 20 la 18 grade şi creşteri ale mediei temperaturilor minime, de la 4 la 6 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 20 octombrie, iar în rest se va menţine redusă.

În Maramureş, şi aici vremea va fi apropiată de normalul pentru această perioadă din an. În prima săptămâna vor fi 21...22 de grade. Apoi, între 15 şi 21 octombrie vor fi scăderi ale valorilor diurne, în medie, de la 20 la 18 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată pe 20 octombrie, iar în rest se va menţine redusă.

Și în Moldova, vremea va fi în general frumoasă, între 13 şi 16 octombrie se va înregistra o scădere treptată, spre 18 grade, medie ce se va menţine cu mici variaţii, până la finalul intervalului. Ploile slabe cantitativ se vor semnala cu totul izolat până pe 17 octombrie, apoi probabilitatea de apariţie a acestora la nivel local va fi ceva mai ridicată.

În Dobrogea, în cea mai mare parte a intervalului se va menţine vremea în general frumoasă, cu medii de 18 grade, medie ce se va menţine, doar cu mici variaţii, până la finalul intervalului. Ploile se vor semnala cu totul izolat şi vor fi slabe cantitativ în prima săptămâna, apoi probabilitatea de apariţie a acestora va fi mai ridicată.

Vestea mult așteptată după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a venit! E din nou sărbătoare la Casa Regală Britanică... Avertisment dur de la meteorologi. După o iarnă geroasă, va fi secetă extremă în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x