Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Prognoza meteo pentru București. Ce se întâmplă cu vremea astăzi

Prognoza meteo pentru joi anunta vreme instabila si disconfort termic accentuat in toata tara. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si ce temperaturi maxime se vor inregistra. Meteo 20 iunie 2019.

Prognoza meteo pentru joi anunță vreme instabilă și disconfort termic accentuat în toată țara. Află cum va fi vremea în București și ce temperaturi maxime se vor înregistra. Meteo 20 iunie 2019.

Vremea 20 iunei 2019. Meteorologii anunță că instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Meteo 20 iunie 2019. De menționat este faprul că local indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, iar disconfortul termic se va menține ridicat în special la orele amiezii.

Citește și: Vremea 18 iunie - 15 iulie 2019. Află când scăpăm de precipitații

Vremea în București 20 iunie 2019. Potrivit ANM, în Capitală vremea călduroasă va persista, iar gradul de instabilitate atmosferică se va menține ridicat. Cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi perioade în care temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor putea lua aspect de vijelie și posibil căderi de grindină. Maximele termice vor fi de 30...32 de grade, iar minima de 18...19 grade.

Citește și: Vremea pe 2 săptămâni: Află prognoza meteo România 17 - 30 iunie 2019

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro