Antena Căutare

Prognoza METEO pentru luna AUGUST. Meteorologii anunţă o vreme neobişnuită!

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru următoarea perioadă, iar veştile nu sunt deloc bune. Conform acestora, vremea va fi mai răcoroasă decât în mod normal în luna august, în mai multe regiuni din țară

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru următoarea perioadă, iar veştile nu sunt deloc bune. Conform acestora, vremea va fi mai răcoroasă decât în mod normal în luna august, în mai multe regiuni din țară

Vremea până la 6 august: Media temperaturii aerului se va situa ușor sub valorile climatologice în jumătatea de sud a țării și va fi mai ridicată în restul teritoriului, în special în nord-vest.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în zonele de munte, precum și în regiunile sud-vestice, sudice și estice și deficitare în regiunile nordvestice.

Vremea în săptămâna 6-13 august: Temperatura aerului se va situa sub normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în sud și sud-est. Excepție vor face regiunile nord-vestice, unde valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale ale perioadei.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în zonele deluroase și montane și local în regiunile intracarpatice și, în general, apropiate de normele climatologice în restul teritoriului.

Vremea în săptămâna 13 – 20 august: Temperatura aerului va fi apropiată de normele climatologice ale săptămânii în partea de nord-vest a țării și mai scăzută în restul teritoriului, în special în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de normele climatologice ale săptămânii în majoritatea regiunilor.

Vremea în săptămâna 20 – 27 august: Media temperaturii aerului va fi apropiată de normă climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a teritoriului, posibil cu valori ușor mai scăzute în jumătatea de sud.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în jumătatea de vest a țării și, în general, apropiate de normele climatologice ale perioadei în restul teritoriului.

Sperai la vreme bună? Soarele e istorie! Ploile torențiale se extind până la finalul săptămânii... Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Mai multe județe vor fi lovite de FURTUNI PUTERNICE! Vezi zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x