Antena Căutare

Prognoză meteo actualizată pentru Paște! Schimbare anunțată de meteorologi. Vremea ne strică sărbătorile!

Agenția Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru prima și a doua zi de Paște, dar și pentru minivacanța de 1 Mai! Astfel, aflăm că vremea va fi una oscilantă, cu intervale de timp cu soare, dar şi cu perioade în care ploile îşi vor face simţită prezenţa, chiar dacă doar trecător.

Agenția Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru prima și a doua zi de Paște, dar și pentru minivacanța de 1 Mai! Astfel, aflăm că vremea va fi una oscilantă, cu intervale de timp cu soare, dar şi cu perioade în care ploile îşi vor face simţită prezenţa, chiar dacă doar trecător.

Prognoza ANM spune că duminică, în prima zi de Paşte, vor fi nori şi ploi din loc în loc în nordul, centrul şi estul ţării, de asemenea pe la munte. Totodată, în partea de sud-est vor fi mai multe ore cu soare şi temperaturi maxime între 14 şi 25 de grade Celsius.

Pentru Capitală, meteorologii estimează câteva înnorări mai ales în prima parte a zilei, când există condiţii ca trecător să plouă slab. “După aceea, se va vedea soarele şi temperatura maximă va urca la 24-25 de grade Celsius, o temperatură mai ridicată decât în mod normal la această dată. În perioada aceasta ar trebui să avem cam 18-19, maxim 20 de grade Celsius”, a precizat, pentru AGERPRES, meteorologul ANM.

Veremea în București 26 aprilie 2019. Meteo Vinerea Mare... Plouă de Paște în aproape toată țara! Meteorologii au emis Cod galben de ploi torenţiale şi vijelii în 25 de judeţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x