Antena Căutare

Se schimbă vremea. După valul de ceață, meteorololgii anunță ploi și posibilă lapoviță

Valul de ceața care a cuprins mai multe zone din țară va fi urmat de o perioadă de precipitații, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Potrivit ANM, temperaturile se vor păstra ridicate, însă nu este exclus să apară lapoviță și ninsorile în regiunile înalte de munte.

Se schimbă vremea. După valul de ceață, meteorololgii anunță ploi și posibilă lapoviță
Prognoza meteo emisă de ANM

Vremea va fi închisă local în nord-vestul, centrul, sudul şi estul teritoriului, unde ceaţa asociată cu chiciură vor persista, iar maximele termice se vor situa în jurul normelor perioadei.

În aceste regiuni, trecător şi izolat va burniţa sau va fulgui şi vor fi condiţii de polei, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

ANM: Vremea, mai caldă decât normalul perioadei

În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin şi doar pe arii restrânse, la începutul zilei va fi ceaţă cu chiciură sau nebulozitate joasă, iar vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -4 şi 0 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 10-12 grade în zonele deluroase, în special cele vestice.

Vremea în Capitală în zilele următoare

În Capitală, vremea va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă şi ceaţă asociată cu depunere de chiciură, ce vor persista în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va sufla slab.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Meteo 15 ianuarie 2020. Ceața și norii vor împânzi cerul pe suprafețe extinse... Meteo 16 ianuarie 2020. Vremea se încălzește, maximele termice ating 12 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x