Antena Căutare

Temperaturi anormale în următoarele zile. Cât de mult se va încălzi și când se va întoarce iarna?

Potrivit meteorologilor, urmează câteva zile cu temperaturi de primăvară.

Temperaturi anormale în următoarele zile. Cât de mult se va încălzi și când se va întoarce iarna?
Ilustrație

Primăvară în luna ianuarie. Potrivit ANM, vremea va continua să să încâlzească, atungându-se temperaturi cu mult peste normalul acestei perioade. Nu avem șanse să ne bucurăm pre curând de ninsori și zăpadă.

Vremea sâmbătă, 11 ianuarie

Administrația Națională de Meteorolgie anunță valori termice diurne mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte în regiunile nordice, estice şi centrale şi mai ales sub formă de ninsoare la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -5 şi 3 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

Vremea duminică, 12 ianuarie

Vremea frumoasă se va menține și duminică. În București, cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Temperatura maximă va fi de 7-9 grade, iar cea minimă va ajunge la -2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Vremea se va încălzi în aproape toate regiunile, temperaturile maxime urcând până la 8 grade Celsius, în timp ce probabilitatea pentru precipitaţii va fi extrem de redusă pe tot parcursul intervalului, potrivit prognozei pentru următoarele două săptămâni publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Potrivit ANM, în Banat, vremea va debuta cu un regim termic în general caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice în această perioadă din an, cu o medie a maximelor ce se va situa în jurul valorii de 2 grade Celsius.Temperaturile nocturne vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni şi se vor situa în medie între -4 şi -2 grade, mai puţin în primele trei nopţi, când vor tinde spre valori de -8 şi -6 grade Celsius.

Pe tot parcursul intervalului de prognoză, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi extrem de redusă în această regiune.

Pentru mai multe detalii despre evoluția vremii în următoarea perioadă, citiți: Vremea se răcește doar la munte. Temperaturi extrem de mari în restul țării. Prognoza ANM până la finalul lunii

Vremea se răcește doar la munte. Temperaturi extrem de mari în restul țării. Prognoza ANM până la finalul lunii... Meteorologii au emis Cod Galben de fenomene meteo periculoase, duminică dimineața. Ce se va întâmpla cu vremea în următo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x