Antena Căutare

Se întoarce iarna! Prognoza meteo anunță ninsori și ger

Se întoarce iarna! Prognoza meteo anunță ninsori și ger săptămâna viitoare! Prognoza meteo 11-18 martie 2019.

Se întoarce iarna! Se întoarce iarna! Prognoza meteo anunță ninsori și ger săptămâna viitoare!

Vremea se schimbă radical săptămâna viitoare. Meteorologii anunță un nou val de ger și ninsori la munte. Temperaturile scad considerabil până la minima de -8 grade Celsius. Va fi, probabil, ultima zvâcnire din partea iernii, urmând ca apoi temperaturile să crească din nou.

Vremea 11-18 martie la București și la munte

Vremea la munte pentru săptămâna 11-18 martie anunță temperaturi în continuă scădere. Luni, 11 martie, maximele și minimele termice ating 9°C și -1°C. Pe timpul nopții este anunțată lapoviță.

Marți va fi cea mai friguroasă zi din săptămână, când temperaturile se vor încadra între 3°C și - 8 grade C. Pe timpul zilei sunt anunțate ninsori. Va mai ninge apoi, pe timpul nopții în zilele de joi și duminică.

Se întoarce iarna! Prognoza meteo anunță ninsori și gersursa: vremea ido

La București, vremea se va mai răci săptămâna viitoare. În intervalul 11-18 martie sunt anunțate ploi, înregistrându-se cantități semnificative de apă. Vântul va sufla cu putere. Temperaturile de săptămâna viitoare se vor încadra între 18 grade (maxime) și -1 grad C (minime).

Prognoza meteo Săptămâna 11-18 martie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile din estul țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în cele intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordvestul teritoriului. În estul și nord-estul țării cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea 9 martie. Prognoza meteo - temperaturi record în București și la munte... Românii au avut parte de cel mai călduros 8 Martie din istorie! S-a respirat aer de vară, dar de luni vine iarna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x