Antena Căutare

Vremea 12 iulie 2019. Temperaturi scăzute și instabilitate atmosferică

Vremea va fi in mare parte frumoasa, cu usoare instabilitati atmosferice. Temperaturile se mentin sub media normala pentru aceasta perioada. Afla cum va fi vremea in Bucuresti vineri. Meteo 12 iulie 2019.

Vremea va fi în mare parte frumoasă, cu ușoare instabilități atmosferice. Temperaturile se mențin sub media normală pentru această perioadă. Află cum va fi vremea în București vineri. Meteo 12 iulie 2019.

Cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor, dae ploile de scurtă durată își vor face apariția, izolat și trecător în zonele montane.

Meteo 12 iulie 2019

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în sud-estul extrem și în zona de munte, iar noaptea în nord-vest, unde local vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade.

Vremea în București 12 iulie 2019

Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme frumoasă dar răcoroasă. Cerul va fi variabil și mai mult senin pe timp de noapte. Media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorilor de 27 – 28 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 14 și 15 grade.

Vremea 15 - 22 iulie 2019

ANM anunță că vremea continuă să fie capricioasă, iar temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi deficitare.

Citește și:

Furtuni violente se îndreaptă spre România! Fenomene extreme lovesc ţara noastră peste 48 de ore... Avertisment pentru românii care vor merge în weekend la mare: Atenție la litoralul românesc, dar și la cel bugăresc. Se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x