Antena Căutare

Vremea 16 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi în scădere

Vremea din 16 se septembrie este călduroasă, dar își fac apariția și ploile la munte. Prognoza meteo aduce temperaturi ușor în scădere față de ziua precedentă. 

Vremea 16 septembrie. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi în scădere
vremea ploi

Vremea din 16 se septembrie este călduroasă, dar își fac apariția și ploile la munte. Prognoza meteo aduce temperaturi ușor în scădere față de ziua precedentă.

Vremea de săptămâna viitoare

Prognoza meteo pentru luna octombrie

Potrivit vremea.ro, în weekend vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, advecția de aer tropical dinspre nordul Africii urmând să se intensifice. Sâmbătă vor cădea câteva averse slabe de ploaie local în zonă Carpaților Orientali, în timp ce duminică acestea se vor manifestă izolat în Moldova și în Dobrogea, îndeosebi în cursul prânzului.

Temperaturile maxime vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade în jumătatea nordică a țării și 29-34 de grade Celsius în cea sudică, cele mai scăzute valori urmând să se înregistreze în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în sudul Banatului și în Luncă Dunării.

Vremea în București 16 septembrie 2018

În Capitală, cerul va deveni parțial înnorat, iar temperaturile sunt în scădere. După ce sâmbătă este declarată cea mai călduroasă zi din săptămână, cu temperaturi de 30°C., duminică vremea se va mai răci, însă nu suficient cât să ne apropiem de normalul perioadei. Vântul va sufla slab dinspre ENE și sunt slabe condiții de ploaie în timpul zilei. Nu va ploua nici noaptea. Minima termică la București va fi de 15°C, iar maxima zilei va fi de 26°C . Luni se va mai răcori un pic, iar temperaturile vor scădea cu încă grade Celsius. Vestea bună ar fi că scăpăm de ploi pentru o bună perioadă de timp.

Prognoza meteo 16 septembrie 2018 la munte

Potrivit vremeaido Prognoza meteo la munte aduce vreme ploioasă, iar temperaturile mai scad cu câteva grade față de ziua precedentă. Vom avea 22°C la amiză și 9°C pe timpul nopții. Cerul va fi parțial înnorat, iar dimineața vor cădea averse ce ating 1 l/m². Vremea a munte se va stabiliza de săptămâna viitoare, la valori, și de această dată, mai ridicate față de ziua precedentă.

Vremea pe litoral 15 septembrie 2018

Vremea la mare mai scade cu două grade față de ziua precedentă, dar se menține încă extrem de călduroasă. Temperaturile ating 26°C la amiază și 17°C în timpul nopții. Vântul va sufla moderat cu 15 şi 30 km/h. Vremea se va menține frumoasă, dar valorile vor mai scădea pe parcurs cu câteva grade bune. Se va stabiliza pe undeva la 23 de grade Celsius săptămânia viitoare.

Vremea 15 septembrie. Prognoza meteo anunță caniculă... Nu scăpăm de vreme rea! A fost emis COD GALBEN de ploi și grindină, în mai multe județe. Va fi RUPERE de nori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x