Antena Căutare

Vremea 18-21 martie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate

Vremea 18-21 martie 2019. Meteorologii anunta vreme frumoasa pentru aceasta saptamana. Sunt anuntate temperaturi de pana la 25 de garde Celsius, iar precipitatiile vor fi putine si trecatoare.

Vremea 18-21 martie 2019. Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru această săptămână. Sunt anunțate temperaturi de până la 25 de garde Celsius, iar precipitațiile vor fi puține și trecătoare.

Vremea 18 martie 2019

Luni vremea va fi frumoasă în aproape toată țară și deosebit de caldă pentru a două decadă a lunii martie. Spre seară vor există condiții pentru producerea unor averse slabe de ploaie izolat în Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 21-26 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării.

Vremea 19 martie 2019

Marți vremea se va răci în majoritatea regiunilor, însă regimul termic va rămâne unul mai cald decât ar fi normal pentru jumătatea lunii martie. Instabilitatea atmosferică va fi prezența în bună parte din țară, însă doar local va plouă, în general slab cantitativ. Numai cu totul izolat în estul Olteniei și în vestul Munteniei se vor acumula cantități de apă de până la 10-15 mm, conform prognozei Vremea.ro. Vântul va suflă moderat în Bărăgan și Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 11 și 16 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Moldova și 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu cele mai scăzute valori așteptate în sudul litoralului.

Vremea 20 martie 2019

Miercuri mai ales în prima parte a zilei vor mai cădea câteva ploi slabe izolate în special în regiunile extracarpatice, în timp ce în nordul și centrul țării cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat în sudul Banatului, în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 14 grade în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, conform ido.ro) și 11-16 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Vremea 21 martie 2019

Joi în prima parte a zilei va mai plouă slab cu totul izolat doar în Oltenia și în vestul Munteniei, în restul regiunilor cerul urmând să fie mai mult senin. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte zone ale țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 10-15 grade în Moldova, Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cel mai cald urmând să fie în sudul Olteniei.

Este Cod portocaliu în mai multe județe! Ninsori și vânt puternic, în următoarele ore. Zonele afectate... Vremea 18 martie-15 aprilie 2019. ANM, estimări meteorologice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x