Antena Căutare

Vremea 22 august 2019. România se topește, 40 de grade la umbră

Meteorologii vin cu vești îngrozitoare pentru România! Joi, 22 august, temperatruile maxime devin insuportabile. Indicele de disconfort temperatură-umezeal va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități. Află cum va fi vremea în București.

Meteorologii vin cu vești îngrozitoare pentru România! Joi, 22 august, temperatruile maxime devin insuportabile. Indicele de disconfort temperatură-umezeal va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități. Află cum va fi vremea în București.

Cea mai caldă zi a săptămânii. Joi valorile termice maxime vor fi, în cursul după-amiezii, de 38, poate chiar 39-40 de grade Celsius în zona de sud a României.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Citește și: Prognoza meteo toamna 2019: Vremea septembrie, octombrie, noiembrie în România

Meteo Româia. Joi, 22 august, vremea va fi deosebit de caldă în toată țara, chiar dacă senzația de disconfort va fi atenuată de vântul moderat din estul țării și umiditatea mai scăzută. Indicele de disconfort temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unităi pe arii extinse. Noaptea de miercuri spre joi va fi una tropicală, cu temperaturi minime mai ridicate de 20 de garde Celsius, mai ales în sudul României. Sunt așteptate averse trecătoare la munte și în estul teritoriului. Vântul va sufla slab, cel mult slab până la moderat în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana, Oltenia și vestul Munteniei și moderat în estul Munteniei, Dobrogea și Moldova. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 29 și 34 de grade în Transilvania și Maramureș, 32-37 de grade în Banat și Crișana, 34-39 de grade în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei și sudul Moldovei (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării) și 30-35 de grade Celsius în estul Dobrogei și nordul Moldovei.(vremea.ro)

Vremea 22 august 2019. România se topește, 40 de grade la umbră

Citește și: Început de toamnă canicular. ANM a actualizat prognoza meteo până pe 16 septembrie

Meteo 22 august 2019. Vremea în București va fi deosebit de frumoasă, cu cer senin și șanse de precipitații 0%. Vântul va adia ușor cu o briză de 9 km/h din direcția NE. Temperaturile maxime pe timpul zilei vor fi de până la 34 de garde, iar noaptea rămân ridicate, minima fiind de 20 de garde.

Citește și: An școlar 2019-2020: Cum va fi vremea în prima zi de școală în România

Zile de foc în România! Oamenii caută răcoarea fântânilor arteziene şi a parcurilor... Meteo: caniculă în România 21-23 august 2019: Cum va fi vremea în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x