Antena Căutare

Vremea 22 iulie 2019. Săptămâna începe cu temperaturi caniculare

Vremea luni, 22 iulie, va fi calduroasa, local caniculara. Cerul va fi variabil si vor aparea innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea luni, 22 iulie, va fi călduroasă, local caniculară. Cerul va fi variabil și vor apărea înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Află cum va fi vremea în București.

ANM a anunțat, potrivit Mediafax: „Luni se încălzeşte, o să avem o vreme călduroasă, caniculară în Câmpia Română - nu peste tot, ci doar local. Temperaturile maxime vor fi în general între 26 şi 36 de grade, cu cele mai mari valori în Lunca Dunării”

Vremea 22 iulie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de luni atrage atenția în legătură cu disconfortul termic accentuat și indicele temperatură-umezeală (ITU), va atinge sau va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, pe arii relativ extinse în regiunile sudice şi cu totul izolat în vestul şi în estul teritoriului.

Potrivit aceleiaşi surse, în prima zi a săptămânii, temperaturile vor atinge luni 35 sau chiar 36 grade în Oltenia şi în Muntenia. În restul teritoriului, maximele vor fi cuprinse între 25 şi 33 de grade Celsius.

„Tot în sud, va fi prezent şi un disconfort termic mai ridicat, dar în acelaşi timp se vor înmulţi şi ploile. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de vânt, posibil chiar şi cu aspect de vijelie, ziua, în mare parte din Transilvania, Moldova, la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Noaptea local în sud, în sud-est şi izolat în rest”, mai precizează meteorologul de serviciu.

Vremea în București. Meteo 22 iulie 2019. În Capitală temperaturile se apropie de pragul de caniculp, mai exact se vor înregistra 34 – 35 de grade Celsius. După-amiază sunt posibile înnorări temporare. Pe timpul nopții apar furtunile cu fulgere, probabilitatea de precipitații fiind de 90%. Temperatruile pe timpul nopții vor fi de aproximativ 19 grade Celsius.

Citește și: Meteo 22 - 28 iulie. Vremea se strică iar, reapare instabilitatea atmosferică

Meteo 22 - 28 iulie. Vremea se strică iar, reapare instabilitatea atmosferică... Meteo București 22-28 iulie 2019: Vin temperaturi scăzute și furtuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x