Antena Căutare

Vremea 24 iulie. Prognoza meteo anunță ploi! Cand e prima zi de soare

Vremea din 24 iulie va fi instabilă. Prognoza meteo anunță o perioadă foarte umedă la nivelul țării noastre, în majoritatea regiunilor țării urmând să cadă averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindina.

Vremea 24 iulie. Prognoza meteo anunță ploi! Cand e prima zi de soare
vremea 24 iulie 2018

Vremea din 24 iulie va fi instabilă. Prognoza meteo anunță o perioadă foarte umedă la nivelul țării noastre, în majoritatea regiunilor țării urmând să cadă averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină.

Potrivit vremea.ro, ploile ne vor da bătăi de cap în următoarea perioadă. Local, cantitățile de apa vor ajunge până la 30-50 de mm, însă izolat se vor înregistra cantități de apa mult mai însemnate, de până la 100-120 de mm, îndeosebi în sudul și în sud-estul teritoriului (deși cu totul punctiform nu sunt excluse a se acumula cantități chiar mai mari de 120 de mm), urmând să existe riscul producerii unor inundații localizate.

Din punct de vedere termic, începutul intervalului va fi apropiat de media climatologica a perioadei, sau chiar ușor sub această în regiunile intracarpatice, în timp ce a două parte a intervalului va fi mai caldă, că urmare a creșterii presiunii atmosferice, în weekend temperaturile maxime urmând să se apropie sau chiar să atingă pragul caniculei în sud și în sud-est.

Marti vremea va fi în general instabilă în majoritatea regiunilor țării. Pe arii extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii, iar cantitățile de apa vor ajunge izolat până la 30-40 de mm, îndeosebi în jumătatea sudică a teritoriului. Vântul va suflă moderat în vestul țării și slab, cel mult slab până la moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 și 26 de grade în Transilvania și Maramureș, 23-28 de grade în Banat și Crișana, 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 22-27 de grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în extremitatea nordică a regiunii.

Vremea București 24 iulie 2018

Vremea în București se anunță mohorâtă și ploioasă. Sunt anunțate furtuni cu fulgere în formare după-amiază și pe timpul nopții. Șansele de ploaie sunt de 100%, vântul va sufla slab ți moderat, iar cantitățile de apă sunt însemnate 7 l/m² pe timpul zilei și 2 l/m² pe timpul nopții. Pentru prima zi cu soare la București, trebuie să mai așteptați. Aceasta va veni abia pe 1 august!

Temperaturile cresc cu un grad față de ziua precedentă și ating maxime de 27°C și minime de 19°C.

Prognoza meteo la munte 24 iulie 2018

Vremea la munte continuă cu ploi, furtuni, descărcări electrice și cantități mari de apă. Temperaturile sunt în scădere cu două grade Celsius. Temperaturile maxime ating 22°, iar cele minime vor fi de 16°C. Cantitățile de precipitații sunt de 7 l/m² pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor fi de 5 l/m². Pentru prima zi cu soare la munte, trebuie să mai așteptați. Aceasta va veni abia pe 1 august!

Cum va fi vremea în România, în săptămâna 23 - 30 iulie 2018

Cum va fi vremea în august

Alertele meteo nu se mai opresc! Un nou COD PORTOCALIU de vreme severă a fost emis. Zonele afectate!... Va ploua până dumnică! Când apare primul VAL de CANICULĂ? Prognoza pentru următoarele două săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x