Antena Căutare

Vremea 28 septembrie 2019. Cer acoperit de nori și averse

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 septembrie, anunță vreme închisă cu cer acoperit de nori și averse pe arii restrânse. Află cum va fi vremea în București.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 septembrie, anunță vreme închisă cu cer acoperit de nori și averse pe arii restrânse. Află cum va fi vremea în București.

Meteo România. Vremea pe 28 septembrie va fi una capricioasă, cu cer acoperit de nori în majoritatea regiunilor. Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade. Cele mai mari temperaturi sunt așteptate în București, Călărași și Giurgiu, iar cele mai mici în Cluj-Napoca, Brașov, Miercurea-Ciu și Zalău. Averse de scurtă durată, pe arii relativ restrânse, sunt posibile pe tot terirotiul țării. Probabilitatea apariției ploilor este mai mare în Arad, Baia Mare, Satu Mare și Tulcea.

Vremea în București 28 septembrie 2019. În Capitală cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și șanse scăzute de precipitații. Temperaturile maxime pot depăi 20 de grade, iar valorile termice nocturne pot coborâ până spre 12 grade.

Citește și:

Cod galben de ceaţă! 12 judeţe din România vor fi afectate de ceață sâmbătă dimineața!... Meteorologii fac anunțul! Octombrie va fi o lună cu temperaturi extreme în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x