Antena Căutare

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Vine frigul peste România

Potrivit ANM, vremea va prezenta schimbări bruște săptămâna viitoare. Vine frigul peste România și sunt așteptate precipitații. Prognoza meteo pe regiuni în intervalul 30 septembrie - 6 octombrie.

Potrivit ANM, vremea va prezenta schimbări bruște săptămâna viitoare. Vine frigul peste România și sunt așteptate precipitații. Prognoza meteo pe regiuni în intervalul 30 septembrie - 6 octombrie.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Banat

În acest interval sunt prognozate valori termice în jurul celor multianuale, maxime de 20...23 de grade și minime de 9...11 grade, iar o ușoară răcire a vremii este estimată după data de 4 octombrie.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de referință

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Crișana

În perioada 30 septembrie – 3 octombrie sunt prognozate valori ale temperaturii aerului local mai ridicate față de mediie multianuale, cu maxime de 20...23 de grade și minime de 9...12 grade, iar o ușoară răcire a vremii este estimată după data de 4 octombrie.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată pe tot parcursul intervalului de referință

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Transilvania

Pentru perioada 30 septembrie - 2 octombrie este estimată o creștere a temperaturilor diurne, ce pot fi chiar și peste norma perioadei, în timp ce în cursul nopților se vor înregistra valori apropiate de normal. Ulterior acestui interval de timp, se estimează o ușoară răcire a vremii.

Probabilitatea pentru apariția ploilor va fi relativ ridicată pe tot parcusul intervalului menționart.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Maramureș

După data de 30 septembrie, deși vor fi ușoare variații termice de la o zi la alta, temperaturile vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice, ziua în medie 18...20 de grade, iar noaptea 7...10 grade. O ușoară răcire a vremii este estimată după data de 4 octombrie.

Probabilitatea de apariție a ploilor -slabe și moderate cantitativ- va fi relativ ridicată în special în jurul datei de 30 septembrie.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Moldova

După o ușoară creștere de temperatură prognozată pentru perioada 30 septembrie – 2 octombrie, este estimată o răcire a vremii spre sfârșitul intervalului.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în data de 30 septembrie.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Dobrogea

Valori de temperatură ușor mai mari, 22...24 de grade cele diurne, sunt posibile în jurul datei de 30 septembrie, iar pentru finalul celor două săptămâni de prognoză este estimată o răcorire a vremii.

Probabilitatea apariției ploilor va fi relativ ridicată pe tot parcursul intervalului.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Muntenia

Ulterior, deși vor fi ușoare fluctuații de la o zi la alta, temperaturile se vor menține în general apropiate de cele climatologic specifice, cu maxime de 20...23 de grade, mediat regional. În privința regimului termic nocturn acesta va fi caracterizat de valori în creștere semnificativă față de cele din intervalul ce s-a încheiat, astfel că minimele vor fi, în medie, de 10...14 grade, posibil mai scăzute către finalul celor două săptămâni de prognoză .

Probabilitatea pentru apariția ploilor va fi relativ scăzută.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Meteo Oltenia

Valorile termoce vor avea ușoare fluctuații de la o zi la alta, temperaturile se vor menține în general apropiate de cele climatologic specifice, cu maxime de 20...23 de grade, mediat regional. În privința regimului termic nocturn acesta va fi caracterizat de valori în creștere semnificativă față de cele din intervalul ce s-a încheiat, astfel că minimele vor fi, în medie, de 10...14 grade, posibil mai scăzute către finalul celor două săptămâni de prognoză.

Ploile vor fi în general moderate cantitativ pe tot parcursul intervalului.

Vremea 30 septembrie - 6 octombrie. Vremea la munte

Este prognozată o ușoară încălzire din perioada 30 septembrie - 1 octombrie și sunt estimate temperaturi în scădere către finalul săptămânii.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în mare parte a intervalului de referință, dar cu precădere în jurul datei de 30 septembrie.

Citește și:

Vremea pe șapte zile. Vremea în București și în România 30 septembrie-7 octombrie

Secetă mare în România! Directorul ANM anunță care e cea mai afectată zonă. Vremea octombrie 2019

Vremea 27 septembrie 2019. Nu scăpăm de ploi și vânt puternic... Avertizare meteo ploi torențiale! Zonele afectate în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x