Antena Căutare

Vremea, 29 ianuarie. Avertizare de la ANM: Vremea se schimbă în această noapte în toată țara! Vin ploi și ninsori puternice

Prognoza meteo anunță ninsori la noapte în zona montană, iar la București ploi puternice. În zonele deluroase, precipitațiile vor fi mixte, iar la munte va ninge.

Vremea 29 ianuarie. ALERTĂ METEO. La noapte vin ninsori și ploi puternice în mai multe regiuni, iar dimineață există risc de polei! Când se va încălzi

Prognoza meteo anunță ninsori la noapte în zona montană, iar la București ploi puternice. În zonele deluroase, precipitațiile vor fi mixte, iar la munte va ninge.

În Dobrogea, vântul va sufla moderat și mult mai slab în restul regiunilor

În Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia vor fi temperaturi care se vor încadra între 0 și 5 grade. În mUntenia vor fi cele mai ridicate temperaturi, înregistrându-se între 4-9 grade. Cele mai ridicate se vor înregistra în estul Luncii Dunării), 9-14 grade în Dobrogea, 0-5 grade în jumătatea nordică a Moldovei și 4-9 grade în cea sudică.

Vremea din 29 ianuarie aduce temperaturi mai ridicate decât în ziua precedentă. Cerul va fi acoperit de nori pe parcursul zilei. Temperaturile se vor încadra între 9°C și 1°C. Vântul va sufla slab. Pe timpul nopții sunt anunțate ploi în Capitală. Cantitatea de precipitații va atinge 2 L/m².

La munte, vremea va fi mai caldă decât intervalul trecut, vântul va sufla în rafale de 30 km/h. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 8°C și 0°C. La munte, noaptea sunt anunțate ninsori, cantitățile de apă vor atinge 4 L/m², spune evz.

Vremea 29 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate, ploi și ninsori... Cod galben de ceață în aproape jumătate de țară! Zone afectate de vreme severă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x