Antena Căutare

Vremea 29 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate, ploi și ninsori

Vremea din 29 ianuarie aduce temperaturi mai ridicate. Prognoza meteo anunță ninsori pe timpul nopții la munte, ploi la București.

Vremea 29 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate, ploi și ninsori
vremea 29 ianuarie 2019

Vremea din 29 ianuarie aduce temperaturi mai ridicate. Prognoza meteo anunță ninsori pe timpul nopții la munte, ploi la București.

Potrivit vremea.ro, marți va plouă în general slab cantitativ pe spații extinse în toată țara, cu mențiunea că în sud-est ploile se vor semnala abia spre seară. Cu totul izolat în zonele deluroase precipitațiile vor fi mixte, iar la munte va ninge. Vântul va suflă moderat spre tare în Dobrogea și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 0 și 5 grade în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, 4-9 grade în Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în estul Luncii Dunării), 9-14 grade în Dobrogea, 0-5 grade în jumătatea nordică a Moldovei și 4-9 grade în cea sudică.

Vremea 29 ianuarie la București

Vremea din 29 ianuarie aduce temperaturi mai ridicate decât în ziua precedentă. Cerul va fi acoperit de nori pe parcursul zilei. Temperaturile se vor încadra între 9°C și 1°C. Vântul va sufla slab. Pe timpul nopții sunt anunțate ploi în Capitală. Cantitatea de precipitații va atinge 2 L/m².

Prognoza meteo 29 ianuarie la munte

La munte, vremea va fi mai caldă decât intervalul trecut, vântul va sufla în rafale de 30 km/h. Temoeraturile maxime și minime se vor încadra între 8°C și 0°C. La munte, noaptea sunt anunțate ninsori, cantitățile de apă vor atinge 4 L/m².

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vezi aici ce anunță prognoza meteo și cum va fi vremea.

Meteo 29 ianuarie 2019. Cum va fi vremea marți în România... Vremea, 29 ianuarie. Avertizare de la ANM: Vremea se schimbă în această noapte în toată țara! Vin ploi și ninsori putern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x