Vremea 31 iulie 2019. Caniculă în sud și sud-est, ploi torențiale în restul României

 

Vreme extremă în România! Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță caniculă în sudul și sud-estul teritoriului și ploi torențiale, izolate, în restul regiunilor. Vremea 31 iulie 2019.

Meteo 31 iulie 2019. Vremea va fi caniculară în zonele de sud și sud-est ale României. Izolat temperaturile vor atinge pragul caniculei și în alte regiuni. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță cer variabil în sud-vest, cu înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni. În jumătatea de nord a țării, cu precădere în centru, est și sud-est, noaptea sunt așteptate descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Meteo 31 iulie 2019: temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 35 de grade, iar cele minime se vor situa între 14 și 24 de grade.

Citește și: Vremea 29 iulie- 11 august 2019. Prognoza meteo România pe 14 zile: scad temperaturile!

Vremea în București 31 iulie 2019. Caniculă și cer variabil în Capitală. Pe seară și noaptea sunt așteptate înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor ajunge la 35 de grade Celsius și cele minime între 19 și 21 de grade Celsius.

Citește și: Vremea 29 iulie- 4 august. Prognoza meteo București, la munte și la mare

Vremea 29 iulie - 5 august 2019. În această săptămână valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. Potrivit ANM, cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sud-ul și est-ul României. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

Citește și: facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI