Antena Căutare

Vremea o ia razna în această noapte! ANM a emis avertizare de fenomene meteo extreme. Care sunt zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, noi atenţionări Cod galben de ceaţă şi polei valabile în orele următoare în judeţele Ialomiţa, Brăila, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, noi atenţionări Cod galben de ceaţă şi polei valabile în orele următoare în judeţele Ialomiţa, Brăila, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea.

În cursul nopții de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și în dimineața zilei de vineri vor fi ninsori ce vor depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica, temporar cu rafale de 60...65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

Potrivit ANM, în mai multe localităţi din judeţele Ialomiţa, Brăila şi Călăraşi, până la ora 23:00 se vor semnala precipitaţii mixte care depun polei.

În Constanţa şi Tulcea, până la ora 2:00, ceaţa va determina vizibilitate scăzută, local sub 200 m.

În intervalul 10 ianuarie, ora 16 - 11 ianuarie, ora 12, sunt anunțate ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei. Aaria precipitațiilor se va extinde dinspre sud-vest și va cuprinde treptat sudul, estul și centrul țării. În Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei și a Moldovei vor fi perioade cu ninsori, în general moderate cantitativ, ce vor depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. În Dobrogea și înextremitatea de est a Munteniei vor fi precipitații mixte favorizândpe spații mici formarea poleiului.

Vor fi intensificări temporare ale vântului în estul teritoriului și în zona montană înaltă, cu rafale în medie de 50...60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. În prima parte a zilei de vineri (11 ianuarie) vântul se va intensifica și în sudul Olteniei, unde va determina transport de zăpadă, precum și în Dobrogea.

Cod roșu de ninsori în Europa. Meteorologii anunţă căderi masive de zăpadă... Vremea 11 ianuarie. Prognoza meteo anunță ninsori și ger în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x